Tako spremeniš dnevno sobo v JESENSKI RAJ na Zemlji (verjemi, crkljanja bodo NESKONČNA!)

V hladnih dneh je prav dnevna soba toplo srce tvojega doma, kjer se crkljaš in uživaš v dolgih popoldnevih in večerih. Poglej, kako jo lahko skoraj v hipu spremeniš v sanjsko destinacijo, sebe pa v kraljico razvajanja.

Tako spremeniš dnevno sobo v JESENSKI RAJ na Zemlji (verjemi, crkljanja bodo NESKONČNA!) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
20. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

1 Izberi prave barve

Odloči se za barve, ki niso le trendne, ampak te navdajajo tudi s prijetnimi občutki. Dnevna soba naj bo toplih, zemeljskih barv. Preveliki kontrasti in premočne barve niso najbolj priporočljive, saj so utrudljive in se jih lahko hitro naveličaš, medtem ko so tople zemeljske barve bolj nevtralne in pričarajo občutek zračnosti.

2 V ospredju naj bo udobje

Ker največ časa v dnevni sobi preživiš na zofi oziroma kavču, poskrbi, da bo ta čim udobnejši. Da bo primeren tako za sedenje kot ležanje, ga lahko dodatno olepšaš z okrasnimi blazinami. Dnevnega prostora ne natrpaj s težkim in visokim pohištvom, saj prostor ne bo dihal.

3 Poigraj se s svetlobo

Prava svetloba lahko pomembno vpliva na ozračje v prostoru, zato previdno izberi svetila. Naj glavni vir svetlobe ne bo preveč agresiven, za razsvetlitev bralnega ali delovnega kotička pa je pomembno imeti neposreden svetlobni vir. Uporabiš lahko namizno ali stoječo svetilko.

4 Težišče prostora je televizor

Težko si zamislimo dnevno sobo brez televizorja in odslej je ta lahko še pametnejši, boljši in hitrejši! Telemachov sprejemnik EON Smart Box bo vsak televizor namreč spremenil v pametni televizor in s tem poskrbel, da ti nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boš lahko spremljala do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo.

Uživala boš v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hitri internet pa bo v tvojo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo. Pohiti in si zagotovi kateregakoli izmed paketov EON, ki so v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evra mesečno za prvo leto vezave.

5 Ne pozabi na domačnost

Harmonija v dnevni sobi bo popolna, če bo prostor odražal tvoj slog in spomine. Izberi dekoracijo, ki je pri srcu vsem stanujočim. Da bo ta karseda osebna, ne pozabi na fotografije, medalje, priznanja in spominke s potovanj, ki vzbujajo prijetne spomine.