Tako je videti lepota, ki izvira iz notranje moči

Govorimo o avtu. A ne kateremkoli avtu, temveč o tem mestnem malčku, ki je glede na svojo velikost neverjetno prostoren in se obenem lahko pobaha še z najboljšo povezljivostjo. To bi te pa že utegnilo zanimati, kaj praviš?

Tako je videti lepota, ki izvira iz notranje moči (foto: Hyundai) Hyundai
22. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

Res je, novi i20 z edinstvenimi dinamičnimi linijami spreminja pravila igre v segmentu mestnih malčkov. Ponaša se z napredno povezljivostjo in vodilnimi varnostnimi sistemi, obenem pa predstavlja prvi Hyundaiev evropski model, ki ga zaznamuje nov oblikovni jezik.

Ta je športen, eleganten in vpadljiv. Novi i20 s svojo dinamično silhueto in popolnoma prenovljeno notranjostjo zlahka ukrade pogled. Hyundaievi oblikovalci so z inovativnimi estetskimi in tehničnimi rešitvami ustvarili svež nov slog, ki pripomore k zračni in moderni atmosferi v kabini.

Vzorec na vratih, ki so ga navdihnile podobe iz narave, se elegantno zliva z armaturno ploščo in ustvarja harmonično celoto, ki jo dopolnjuje nežna, a prefinjena ambientna osvetlitev v modri barvi.

Tvoj avto, tvoje barve

Prikroji si novega i20 po svojem okusu in njegove vpadljive linije obogati z eno od 10 edinstvenih barv karoserije. Za tiste, ki želite še odtenek vrhunskega sloga več, je na voljo tudi streha v Phantom črni barvi, ki ustvari zares edinstveno podobo. Tako edinstveno, kot si ti sama!

Poganja ga tudi hibridna tehnologija

Izbiraš lahko med štirimi edinstvenimi pogonskimi možnostmi, ki poskrbijo za prijaznost do okolja in nizko porabo goriva: Vrh motorne palete zavzema 1,0-litrski bencinski motor T-GDi, ki je na voljo v močnejši in šibkejši različici moči. V slednji izvedbi je opcijsko na voljo v kombinaciji z blagim hibridnim sistemom, ki pa je pri močnejši različici serijski.

Hyundaieva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi novi i20 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamejo, so jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživaš v stvareh, ki te veselijo, ne da bi te pri tem skrbelo za avtomobil. Privošči si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

Najbolj povezljiv v svojem razredu

Za še več visokotehnološkega pridiha v kabini skrbi 10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov, ki ključne informacije o vožnji prinaša tja, kjer jih najlažje vidiš. Prikaz lahko prilagajaš svojemu okusu: izberi digitalni prikazovalnik hitrosti, spremljaj pretok energije (hibridne različice) ali prestavi na delovanje funkcij SmartSense.

Ko varnost dobi nov pomen

Cilj novih asistenčnih sistemov je več varnosti za vse: zate, tvoje sopotnike in druge udeležence v prometu – tudi pešce in kolesarje.

Povezan s tabo

Uživaj v naprednih funkcijah povezljivosti, s katerimi novi i20 prinaša še več praktičnosti. Zdaj si lahko med vožnjo povezana tudi brez kablov, vozilo pa lahko upravljaš tudi glasovno.

*glasovno upravljanje ni na voljo v vseh jezikih

Dinamičen svetlobni podpis

Dinamična sprednja žarometa zaznamuje priostrena grafika LED-dnevnih luči, ki se optično ujema z grafiko zadnjih žarometov.

FOTOGRAFIJE HYUNDAI