Čevlji s PLATFORMO so eden najbolj VROČIH trendov te jeseni (izbrale smo TE!)

Vstopi v to jesen v čevljih s karakterjem, ki niso le največji hit tega trenutka, ampak so tudi udobni in tako vsestranski!

 

 

Čevlji s PLATFORMO so eden najbolj VROČIH trendov te jeseni (izbrale smo TE!) (foto: Mass) Mass
22. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Če iščeš več kot primerno obutev za vse priložnosti, za na faks, za nedeljsko kavico s prijateljico ali za večerni zmenek, in obožuješ obutev s karakterjem, potem se boš zaljubila v čevlje s platformo.

Ta trend seveda ni nov in se v kolekcije obutve vrne vsakih nekaj sezon, a to jesen na mass.si novi modeli zares še posebej zažigajo. 

Platformo so poleg zdaj že uveljavljenih superg z robustnim podplatom, kot so superge Steve Madden, dobili tudi gležnjarji, mokasini, škornji in ja, celo bulerji, kot so šik gležnjarji Liu Jo.

Navdušena boš, kako udobni, uporabni in vsestranski so ti čevlji. V jesenskih dneh ti bo v njih prijetno toplo, najbolje pa bo, da boš tako oblečena tudi po zadnjih trendih in boš pritegnila marsikateri pogled. Obutev s platformo je že sama po sebi nekaj posebnega!

To je izbor najbolj TOP čevljev s platformo:

Ker je izbira čevljev s platformo na mass.si res velika, smo pripravili nekaj namigov, med katere kolekcije obutve pokukaj. Ne dvomimo o tem, da se ti bo v hipu porodilo nešteto idej za najbolj kul stajlinge!

♥ bež usnjeni gležnjarji Sherlock Soon 

♥ bulerji Calvin Klein 

♥ bež gležnjarji s platformo Steve Madden

♥ chelsea gležnjarji s platformo Steve Madden

♥ lakasti mokasini Creator