V parku Tabor bo garažna razprodaja

Poleg ponedeljkovega qigonga in taijiquana, torkove in četrtkove joge ter sredinih šahovskih turnirjev bo ta teden v parku Tabor tudi garažna razprodaja.

24. 6. 2014

Stvari, ki so se predolgo prašile po kotih garaž, kleti in podstrešij, si zaslužijo še eno priložnost, da najdejo novega lastnika.

Na garažni razprodaji boš lahko menjala, prodajala in kupovala obleke, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse. Ceno določate vi. Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa prijetno druženje v parku. Čez dan bo za glasbeno podlago dogajanja skrbel DJ Junzi, v kasnejših popoldanskih urah pa si obetamo koncert slovenskega glasbenika, ki se predstavlja pod imenom Bowrain.

Istočasno bo mogoče ustvarjati na delavnici plakatotiska, kjer se bodo z barvo in valjčki tiskali plakati z neobičajnimi ploskimi predmeti, poleg tega Narodni muzej Slovenije prireja delavnico Mitologija za radovedne, kjer boste ustvarjali amulete iz časa egipčanskih faraonov.

Vabljena!