Ta teden bo park Tabor športno obarvan

Že v torek, 6. septembra, se bo v parku Tabor v Ljubljani ponovno teklo.

8. 9. 2014

Med 19.00 in 20.30 se boš lahko v torek skupaj z ekipo Happy Gym učila pravilnih tehnik teka.

V sredo bodo med 14.00 in 16.00 igrali šah na dvorišču Doma starejših občanov. Nadaljevali bodo pa z Relax & Recharge na muzejski ploščadi, kjer si bodo 'nafilali' baterije s Kajo. V soboto se prav tako obeta razburljiv dan, saj bo na zunanjem športnem delu dvorane Tabor potekal Športni dan, v parku pa se bo odvijal PMĐ.

PMĐ - dogodek v okviru festivala Rast

sobota 6. 9., od 11.00 do 17.00

Piknik Menjalnica DŽem session je dogodek odprt za vse, organiziran s strani mladih za mlade in mlade po srcu! V parku tabor se bodo hkrati odvijale kar tri aktivnosti. Pridi na odlično kosilce izpod prstov njihovih spretnih mladih kuharjev. V sklopu menjalnice se lahko znebiš odvečnih oblačil in predmetov, ki jih lahko s so-menjači prosto menjaš in dobiš nekaj novega, uporabnega. Na odprtem džem sessionu se pridruži naključnim glasbenikom in skupaj ustvarjaj ter tako popestri dogajanje. Zaželeno je, da prineseš svoje inštrumente. Dogajanju se lahko pridruži prav vsak in z njimi preživi prijeten dan!

Športni dan v parku prireja ŠD Tabor

sobota 6. 9., od 12.00 do 17.00

Športno društvo Tabor septembra vstopa v novo sezono. Z namenom predstavitve športnih in rekreativnih programov, ki jih društvo ponuja, organizirajo Športni dan v parku, kjer bodo celo popoldne potekale športne aktivnosti, primerne za vse, ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Obeta se razburljivo popoldne iger z žogo, predstavitev »ghetto« fitnesa in gimnastike, možnost sodelovanja pri vadbi aerobike in pilatesa, govori pa se, da se bo tudi sabljalo.

Vsi na Športni dan v park!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri