Ta punca (Slovenka!) je zaslovela z izdelovanjem sanjskih poročnih planerjev in vabil

Ana Črešnik, Slovenka, ki je zaslovela s čudovito Poročno beležnico in izdelovanjem poročnih vabil, ima v teh sončnih pomladnih dneh goro dela.

Ta punca (Slovenka!) je zaslovela z izdelovanjem sanjskih poročnih planerjev in vabil (foto: Instagram @the_ananni) Instagram @the_ananni
24. 3. 2017

Ana Črešnik je industrijska oblikovalka, ki jo je pot ponesla v oblikovanje in ustvarjanje luštnih stvari za organizacijo vajine popolne poroke.

Na njeni spletni strani porocnabeleznica.com smo našli cel kup simpatičnih dodatkov za poroko, ustvarjenih malo drugače.

Ana Črešnik

Njeni izdelki, kot so poročni planer (mora ga imeti vsaka nevestica!), vabila, produkt Celo leto zmenkov, paketek Boš moja priča …, nalepke itd., so tako simpatični, kot bi ravnokar padli s Pinteresta, in obiskovalce nevede zasvojijo, da se v želji po novih luštnih stvareh vedno znova vračajo na njen spletni profil.

Preden smukneš na spletno stran z najlepšimi poročnimi izdelki, preveri, kaj je Ana povedala o sebi …

Kdaj si pričela z ustvarjanjem izdelkov za organizacijo poroke?

Spominjam se, da sem si že od nekdaj želela ustvarjati rokovnike po svojem okusu. Samo oblikovalsko raziskovanje pa me je pripeljalo do poročnih planerjev, predvsem angleških različic. Ker tega pri nas nedavno še ni bilo, mi je notranji glasek dejal: "Ana, to moraš izdelati ti!"

Poiskala me je izjemna priložnost in projekt sem lahko izpeljala pod okriljem lokalnega podjetja, kar še danes neznansko cenim.

Ana Črešnik

Tako se je torej vse skupaj začelo …

In ker sem nenehno v pogonu in ker je iz Poročne beležnice (planerjev, ki jih je Ana izdelala) nastala res simpatična blagovna znamka, vseskozi razmišljam, kaj še lahko v okviru tega ponudim. Tako sem pričela izdelovati tudi poročna vabila. Seveda morajo tudi biti ta nekoliko posebna. Zato sem se lotila izdelovanja vabil v epruvetkah. No, letos pa sem planerju in vabilom dodala še nekaj preostalih izdelkov, ki jih na splet uvrščam v kategorijo 'Same luštne stvari'.

Najbolj romantičen zmenek po tvojem mnenju?

Nekje v naravi, na sončku, obvezno ne smeta manjkati tudi odeja in piknik košara s samimi dobrotami. Ta ideja za zmenek mi je resnično ljuba, zato slednja ne manjka niti v paketku 'Celo leto zmenkov', ki jih ponujam. V njem najdeš kar 12 idej za najbolj romantičen zmenek.

Ana Črešnik

"Komaj čakam poletne počitnice …"

Ker grem na morje. :) Letos jih bom preživela v luštni vili na Hrvaškem z dobro družbo. Tega morskega oddiha in odklopa od dela se nadvse veselim. V času oddihov se običajno rodijo najboljše ideje, saj takrat pustim kreativnosti, da dela po svoje.

Kateri so tisti izdelki, ki jih najraje ustvarjaš?

Verjetno je to kar oblikovanje poročnih vabil. Še posebej rada to počnem, ko prejmem kakšen iziv za pripravo novih grafik, ki so po okusu para in ki so všeč tudi meni. In ko lahko potem vse to objavim na svojem Instagram profilu.

Ana Črešnik

Mamin nasvet glede poroke?

"Naredita po svoje, da bo vama všeč in da bosta vidva najbolj uživala. To je vajin dan."

Pa tvoj nasvet za vse nevestice?

Potrebujete Poročno beležnico. V veliko pomoč vam bo. Letos je izšla v nekoliko predrugačeni različici in rada povem, da mi je zelo všeč.

Česa si se nazadnje naučila?

Nove bližnjice na računalniški tipkovnici, ki mi je v pomoč pri grafičnem oblikovanju. Čisto sem navdušena, ko kdaj kakšno stvar po sreči osvojim ali ko kaj preberem in poskusim in ko potem to deluje. Obožujem bližnjice na tipkovnici, saj je zaradi njih vse prej postorjeno.

Za konec pa še tvoj nasvet za vse samske punce, ki si želijo poroke …

Sem sama med njimi … Nič se ne da narediti (smeh). :D

Prav je, da partner ve, da si poroke želijo, vsekakor pa z idejo o poroki ni dobro preveč pritiskati na predstavnike moškega spola. Vse ob svojem času.

NUJNO poglej še, kakšne fantastične ženske torbice izdeluje Ana!

Preberi še: Rebeka Dremelj z novim izdelkom razdelila mamice - Je to 'primerno' za otroke ali ne?