Ta konec tedna bo v Ljubljani poročni festival

V petek, 17. aprila, in v soboto, 18. aprila, bo v prostorih Ateljeja Katja Koselj Jewellery v centru Ljubljane potekal poročni festival.

Ta konec tedna bo v Ljubljani poročni festival (foto: Profimedia) Profimedia
14. 4. 2015

Poleg nakita, s katerim se ukvarjajo pri KK Jewellery, te bo čakal pester izbor RABLJENIH poročnih in svečanih oblačil, našla pa boš lahko tudi kakšen navdih na področju VINTAGE dekoracije, slaščic in detajlov.

Dogajanje bo potekalo v stilu "dneva odprtih vrat", tako da boš lahko vse kose nakita poročne in svečane kolekcije pomerila, se posvetovala z oblikovalko in izkoristila promocijske ugodnosti (Na tej spletni strani najdeš kupon za 25% popust!)

Za zanimive in kreativne poročne ideje, dekoracijo in cvetje bo poskrbela Meta Sporiš iz Sanjskega šopka, ki ti bo tudi na voljo za nasvet o izbiri primerne dekoracije, kombiniranju cvetja, celostni podobi poroke in vsega, kar te zanima na dekorativnem področju, zato jo kar pocukaj za rokav. ;)

Glavni namen je prijetno druženje obkroženo z vsem mogočim poročnim bliščem, da boš maksimalno uživala, pa organizatorji obljubljajo tudi ohlajeno penino in slastne dobrote!

Tako, ženina najbrž že imaš, vse ostalo pa poišči v petek, 17. aprila, (od 15. do 20. ure) in v soboto, 18. aprila, od 10. do 15. ure v prostorih Ateljeja Katja Koselj Jewellery na Gregorčičevi 9a v centru Ljubljane.