Suzuki Nine Knights 2015: Bi hodila z vitezom?

Če je tvoj odgovoren pritrdilen, ima Cosmo zate informacijo, ki jo moraš nemudoma posredovati svojemu dragemu! S to predpostavko, da je tvoj dragi odličen smučar oziroma deskar. Je? Torej beri dalje ... oziroma NATANČNO berita kar oba, ker se mudi s prijavo!

Suzuki Nine Knights 2015: Bi hodila z vitezom? (foto: arhiv organizatorja) arhiv organizatorja
16. 3. 2015

Za kaj pravzaprav gre? Z združitvijo deskarjev na snegu in smučarjev bo tekmovanje v prostem slogu Suzuki Nine Knights 2015 dvakrat toliko zanimivo.

Zloglasni grad "Il Castello" na smučišču Motolino Fun Mountain nad Livignom v Italiji bo letos vključeval tudi nenavaden element, rolkarsko rampo, tako da bo tekmovanje med 5. in 10. aprilom korak naprej.

Kot vedno je za nadobudne viteze na voljo še nekaj povabil, ki jih bodo podelili v spletnem video natečaju "Si želiš postati vitez?" (Wanna be a knight?) ter v slopestyle kvalifikacijah v snežnem parku na Mottolinu.

Suzuki

Osrednja skakalnica gradu bo imela letos pet odskočišč in tri doskočišča, tako da bo možnosti za ustvarjalne in progresivne trike dovolj. V spodnjem delu bo vsestransko uporaben objekt "snow & skate", ki vključuje rolkarsko rampo, wall ride in "hip", vstran nagnjeno skakalnico.

Suzuki

Zimskim športnikom se bo pridružilo tudi nekaj rolkarjev, njihova imena bodo znana kmalu, ko bodo na ogled tudi tridimenzionalni načrti objektov.

Kako do povabila na Suzuki Nine Knights?

Dva načina sta.

Prvi je spletni video natečaj "Wanna be a Knight?", svoj video moraš oddati do 23. marca. Pravila najdeš na www.nineknightssnow.com.

Drugi način je uvrstitev na kvalifikacijskem tekmovanju v disciplini slopestyle, ki bo 28. marca v parku na smučišču Mottolino nad Livignom. Prijaviš se TUKAJ!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri