Izbrali smo Cosmo surf ambasadorke!

V mesecu juliju ste se dekleta pridno prijavljale na natečaj Cosmo surf ambasadorke, sedaj pa je čas, da vam razkrijemo, katere boste odpotovale v MANAWAI surf šolo na Kanarske otoke!

Izbrali smo Cosmo surf ambasadorke! (foto: Manawai bejbe) Manawai bejbe
25. 6. 2013

In kakšna je bila zgodba?

Cosmo novinarke smo se soočile s kar nekaj izzivi – SUPale smo po poplavljenem Planinskem polju, prekruzale ljubljanske ulice na longboardih in preizkusile svoje ravnotežje na gurtni. Potem pa smo se odločile, da izziv ponudimo tudi vam cosmo dekleta.

Iskale smo dva para prijateljic, ki si upajo preizkusiti nekaj novega in svojo izkušnjo deliti z bralkami Cosmopolitana! Naloga je bila preprosta - v 300 znakih ste nas morale prepričati, da ste vi tiste, ki morate postati Cosmo surf ambasadorke. In to je uspelo sestrama Katki in Ančki Adamič ter Špeli Matko, ki je za svojo pustolovsko sopotnico izbrala Katjo Kobe.

Čestitke! Dekleta boste odpotovale v MANAWAI surf šolo na Fuerteventuro, kjer boste spoznale surfarske osnove, se zapeljale čez valove in se uživele v samo surfarsko življenje na otoku sonca, vetra, neskončnih plaž in vulkanov.

4 izbrane Cosmo surf ambasadorke prejmete:

- en teden MANAWAI surf šole surfanja na Kanarskih otokih,

- en teden bivanja v MANAWAI surf hiši na Kanarskih otokih,

- en obrok dnevno (malica),

- opremo za surfanje v času trajanja šole.

Obveznosti, ki jih imate v vlogi Cosmo surf ambasadorke:

- v MANAWAI surf šolo se morate odpraviti v letu 2013 (sezona za surfanje se na Kanarskih otokih ne konča s poletjem, ampak se razteza tudi čez zimo),

- skupna reportaža obeh prijateljic o surf izkušnji: video posnetek ali članek s fotografijami,

- vsaka ambasadorka objavi 5 objav v svojih družbenih medijih (Facebook, Instagram, Twitter).

Cosmo surf ambasadorke morate same poskrbeti za letalski prevoz do Kanarskih otokov (cca. 150 – 250€) in prihod do MANAWAI hiše. Infote o najcenejših letalskih povezavah najdete na MANAWAI spletnem mestu. Če potrebujete pomoč pri iskanju letalskih kart, kontaktirajte fante iz šole MANAWAI surf šole, ki vam bodo pri tem prijazno pomagali.

Presenečenje!

Ker ste sodelujoče pokazale veliko navdušenja nad surf izzivom in pisanjem za Cosmopolitan, smo pripravile mini presenečenje! Do konca leta 2013 lahko izkoristite 20% popust na program Manawai Surf House (7 dni). Izkoristite ga, nam pa na Cosmopolitan Slovenija facebook strani objavite kakšno fotkico!

Kako že pravijo... "Live endles summer"! Podpiramo!