Super trendi avto, s katerim zapelješ tudi njega!

Si že pomislila, da bi svojo simpatijo zapeljala z avtom? Mi smo prepričani, da se v določenih avtomobilih lahko rodi celo prava ljubezen.

26. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Kako veš, da sta za skupaj?

Prvi korak je, da imata vsaj nekaj skupnega! Na zmenku pozabi na klasična vprašanja o glasbi in filmih, vprašaj ga, kakšni avtomobili so mu všeč. In upaj, da se bo debata razvijala v tvojo smer. Ne glede na izid pa ga boš brez dvoma pridobila na svojo stran, ko boš omenila – in se potem izkazala celo za pravo poznavalko – da se sama navdušuješ nad športnimi terenci.

Kakšna ženska si, če imaš rada športne terence?

Ko boš moškemu povedala, da so ti všeč SUV-i, bo to avtomatično povzel kot del tvojega karakterja – zdela se mu boš radoživa, dinamična, avanturistična, drzna in z dobrim okusom. Pa tudi malo drugačna in ne na prvo žogo, saj se ne bojiš ženstvenosti iskati v malo bolj robustnih stvareh.

Si že na dobri poti, zdaj pa še malo pospeši vse skupaj in privij plin do konca. Spregovori o novi generaciji športnih terencev, katere 'seksi' predstavnik je Citroën C3 Aircross. Model, ki svojo drugačnost dokazuje z izvirno stilsko zasnovo oziroma mogočno in sodobno postavo, seveda usklajeno z geni znamke Citroën ter temeljnimi zapovedmi športnih terenskih vozil.

On v njem vidi sebe! ;)

Moški bo v C3 Aircross z lahkoto videl svoj odsev oziroma se bo z njim identificiral. Ne le po videzu, ki je mišičast, robusten in zaščitniški ter daje vtis vzdržljivosti in s svojo 'postavo' pritegne poglede, kakor bi se ti tudi sam rad predstavil, temveč še zaradi samozavestne nadvlade, ki jo ima s tem terencem lahko nad cesto. Po zaslugi privzdignjenega podvozja, velikih koles in sistema za izboljšano vlečno moč (Grip Control) s pomočjo pri speljevanju v klanec (Hill Assist Descent) bi si upal zapeljati na vse vrste cest, kar moškemu predstavlja svobodo in obvladovanje položaja. Poleg tega lahko Citroën C3 Aircross pogonsko moč sprednjih koles prilagaja terenu in ohrani hitrost tudi med spustom po strmih klancih. Kako bi se moški takemu podvigu, ki mu vzbuja občutek moči, lahko uprl?

Tebe povezuje z njim

Tudi tebi, ki imaš ta SUV rada, se bo težko uprl, saj te povezuje z njim. O tebi zdaj razmišlja drugače, kajti naredila si vtis z izborom tega robustnega, okretnega, a hkrati postavnega in celo elegantnega vozila − zaradi horizontalno uravnovešenih linij in razkošnih oblin namreč deluje tudi brez kančka agresivnosti. Povej mu še, da se Citroën C3 Aircross dobro znajde tako v mestu kot zunaj njega, zato bi vidva z njim z lahkoto švigala od ene skupne dogodivščine k drugi. In, kar je najbolje, pregovorno slabo žensko parkiranje z njim ni mogoče, zato si brez težav lahko ti voznica – v mestu ti bo namreč njegova tehnologija Park Assist pomagala pri izvajanju manevrov med parkiranjem, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji z načinom Top Rear Vision pa ti bo na 7-palčnem zaslonu na dotik prikazovala sliko območja za vozilom pod kotom 180°. Vsakršna nerodnost je torej izključena in ti si pri svoji simpatiji vse bolje zapisana!

Zdaj pa lahko samo še uživata!

Z zunanjostjo si ga že zapeljala, zdaj pa se razgovori še o duši avtomobila! Citroën C3 Aircross je znotraj 'zračen' in udoben kot kakšno luksuzno stanovanje, saj mu visoka in domiselna arhitekturna zgradba zagotavlja najbolj prostorno notranjost v njegovem razredu in nadstandardno udobje. Na razkošnih sedežih ter z veliko prostora za kolena in nad glavama tako sploh ni dvoma, da se lahko 'razkomotita' in uživata v vožnji. Ali pa ob postankih. ;) Za dobro počutje in občutek prostornosti, zračnosti in svobode poskrbi tudi strešno panoramsko okno z možnostjo odpiranja. Po drugi strani pa se bosta v avtu počutila kot v varnem in prijetnem kokonu, saj zna ublažiti vse nepravilnosti s cestišča.

Dobro, o velikosti prtljažnika mu morda res (še) ni treba posebej razlagati, da si te ne bo predstavljal kot eno od tistih, ki takoj sanjajo o poroki in družini, pa čeprav tebi njegova velikost – 410 litrov prostornine, ki jo je zaradi deljive sedežne klopi mogoče povečati vse do 520 litrov – veliko pomeni že zaradi vseh šoping vrečk, ki jih lahko stlačiš vanj. No, ali pa piknik opremo, s katero se bosta odpeljala na nov zmenek, dokler ne bo vajina zveza že pripravljena na kakšno večje potovanje.

Prst gor za povezanost

Pokaži svoji simpatiji, da si prava 'cosmo bejba', vedno v koraku s časom in trendi, zato obvladaš vse sodobne pogruntavščine. Novi C3 Aircross odlikujejo uporabne in intuitivne tehnologije, ki ti s preprostim upravljanjem na zaslonu na dotik zagotavljajo suverenost v vožnji in varnost. Videti boš, kot da ti je bil vozniški izpit položen v zibko! Do vseh mogočih aplikacij na pametnem telefonu pa lahko po zaslugi funkcije Mirror Screen prek protokolov Apple CarPlay in Android Auto dostopaš na 7-palčnem zaslonu na dotik.

Pa še – lahko je samo vajin! 

Iz osmih barv karoserije, treh barv strehe in štirih barvnih paketov lahko sestavita samo vajin Citroën C3 Aircross. Narejen po vajinem okusu − na voljo imata kar 85 kombinacij – bo kot čudovita maskota vajine zveze!