Super knjiga za poletno branje!

Že veš, kaj boš letos brala na plaži? Priporočamo poletno očarljivi roman Skupaj avtorice Jojo Moyes in tudi podarjamo knjigo! 

Super knjiga za poletno branje! (foto: Mladinska knjiga) Mladinska knjiga
23. 6. 2015

Vsebina knjige 

Jess Thomas ima dve službi: pospravlja po hišah in streže v baru. Ima tudi dva otroka (in velikega psa). Vse preživlja sama. Povrhu se na sina spravljajo vrstniki v šoli, za matematiko nadarjeni hčerki pa ne more omogočiti šolanja. Konec sveta?

To pa ne! Jess Thomas je iznajdljiva optimistka, ki je za svoja otroka pripravljena storiti vse.

Ko Jess izve za matematično tekmovanje na Škotskem, zagleda v denarni nagradi možnost za konec finančnih težav. Medtem ko razmišlja, kako naj svojo družinico spravi na drugi konec države, ji pot prekriža Ed Nicholls, postavni milijonar, pri katerem Jess občasno pospravlja hišo – in skupaj se odpravijo na pot.

Kljub noremu potovanju, še bolj norim načrtom in bolečim odkritjem se med Edom in Jess rojeva ljubezen. Ed ji hoče pomagati, kljub vsem zapletom pa tudi zaživeti z njo, čeprav »se bo mogoče vse hudo zasralo«, kot pravi. Če ne tvegaš, pač nikoli ne izveš! In kdor je optimist, verjame, da tudi zakon verjetnosti dela njemu v prid.

Ker v bistvu samo ne smeš odnehati. Večkrat poskusiš, več možnosti imaš za uspeh. Dobre stvari se namreč dogajajo. Včasih takrat, ko jih najmanj pričakuješ!

Jojo Moyes, avtorica s čustvi nabitega romana Skupaj in drugih velikih svetovnih uspešnic, pa še dodaja: »Samo eno življenje imaš. Tvoja dolžnost ga je res živeti polno, kolikor je mogoče.«

Podarjamo knjigo!

Te mika, da bi jo prebrala? Z odgovorom na nagradno vprašanje lahko sodeluješ v nagradni igri in morda bo sreča tokrat ravno na tvoji strani.

Nagradno vprašanje:

Kako je naslov romanu Jojo Moyes, s katerim je avtorica že navdušila slovenske bralce?

Namig: dobro poglejte naslovnico.

Med tistimi, ki boste v komentarju pod tem člankom pravilno odgovorile na nagradno vprašanje, bomo v ponedeljek, 29. 6. 2015, ob 14.00 izžrebali eno srečnico. 

In srečna nagrajenka je ...

Špela Verdev!

Čestitamo Špeli, ostalim pa želimo več sreče prihodnjič. Priložnosti bo še obilo! 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri