Stopi še ti v prihodnost z novo galaksijo mobilnih telefonov

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Samsung Galaxy Z Flip3 5G sta pametna telefona, ki sta stopila v prihodnost tako v poslovni rabi telefona kot v gledanju serij, tekem, igranju iger in poslušanju glasbe.

Stopi še ti v prihodnost z novo galaksijo mobilnih telefonov (foto: Samsung) Samsung
22. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Samsung Galaxy Z Fold3 5G ti zložen nudi vse, kar iščeš pri pametnem telefonu, razprt pa odpira pravi hišni kino, kot ga še nisi srečala. Pozabi na gledanje serije tako, da ležiš in z eno roko držiš zaslon ... Razpri Galaxy Z Fold3 5G in ga postavi na najprimernejše mesto za gledanje. Stal bo brez stojala pod katerimkoli kotom med 75 in 115 stopinjami!

Razpri zaslon in se vživi v serijo kot nikoli doslej

Galaxy Z Fold3 5G prihaja v dveh očarljivih barvah – fantomsko črni in fantomsko srebrni. Na 7,6-palčnem zaslonu lahko brezskrbno delaš z aplikacijami ali gledaš videoposnetke in priljubljene serije ali filme. Če imaš večopravilnost v krvi in rada združiš prijetno s koristnim, pa enostavno razdeli zaslon in vse aktivnosti opravljaj istočasno. Galaxy Z Fold3 5G ti omogoča hkratno delo s tremi aplikacijami. Pri tem ti lahko dodatno pomaga pisalo S Pen, ki je združljivo z obema zložljivima pametnima telefonoma.

Kompaktni zložljivi zapeljivec Galaxy Z Flip3 5G, ki je na voljo v kremni barvi, fantomsko črni in barvi sivke, pa navdušuje, ker s svojimi 4,2 palca paše v vsak žep. Tudi ko je zložen, lahko z njim fotografiraš, poslušaš glasbo ali bereš sporočila na zunanjem 1,9-palčnem zaslonu, na katerem se prikazujejo tudi vsa obvestila kot tudi število korakov in druge koristne informacije. Ko ga razpreš na 6,7-palčni zaslon s polno HD-ločljivostjo, lahko uživaš v priljubljenih filmih in serijah. Če moraš vmes odgovoriti na sporočilo, samo razdeliš zaslon in se prepustiš večopravilnosti.

Moč, odpornost in brezčasen videz brez zatikov

Večina zaslonov na pametnih telefonih ima stopnjo osveževanja 60 Hz. Zaslon Dynamic AMOLED 2X Super na telefonih Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G se osvežuje s frekvenco 120 Hz. Hitrost, s katero izpolnjuje tvoje ukaze in lahke potege s prsti, ustvarja vtis, da ti bere misli.

Lahko izbiraš med 256 GB in 512 GB notranjega pomnilnika. Tako lahko še prvi testni selfi, ki si ga posnela pred trgovino takoj po nakupu telefona, ostane shranjen tudi po dveh letih intenzivne rabe.

Gorilla Glass Victus je steklo, ki oba telefona obdaja spredaj in zadaj. Je najbolj čvrsto steklo v uporabi doslej. Ti telefoni imajo tudi aluminijasto ohišje, ki jih naredi bolj odporne od vseh predhodnikov, skrbi pa ti  ne bo povzročal niti skok v bazen s telefonom v žepu, saj gre za prva zložljiva vodoodporna telefona s certifikatom IPX8. V naglih in nenapovedanih nalivih bodo problem samo mokri čevlji, telefon pa lahko brez težav držiš celo v roki.

Več informacij o pametnih telefonih Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G lahko najdeš TU.