Ne pozabi! Papirnati dan v BTC Cityju!

Akcija Star papir za novo upanje 2014 Društva Ekologi brez meja v sodelovanju s podjetjem Dinos poteka v vseh slovenskih krajih.

10. 4. 2014

S skupnimi močmi so zbrali več ton papirja, akcija pa bo trajala do 30. aprila 2014.

Aktualni eko poudarki akcije!

Pri obveščanju o akciji ne tiskamo! K akciji vabijo prav posebni jumbo plakati na oglasnem prostoru Europlakta, ki jih ta teden pod vodstvom Andraža Tarmana iz starega papirja ustvarjajo kreativni prostovoljci v vseh večjih slovenskih mestih.

V BTC Cityju se v kleti Dvorane A nahaja »Papirnata točka«, kjer lahko obiskovalci več izvedo o starem papirju in projektu.

Osrednji dogodek projekta, »Papirnati dan«, se bo odvijal 12. aprila 2014 med 10.00 in 18.00 pri sponzorju akcije - BTC Cityju na parkirišču med Dvorano A in Kristalno palačo.

Potekale bodo kreativne delavnice, s pomočjo industrijskega oblikovalca Andraža Tarmana pa se bo izdelovalo nekaj velikega iz papirja. Na odru se bo odvijal pester zabaven in glasbeni program. Dogodku se bodo pridružili tudi nekateri ambasadorji projekta. Na ta dan bodo imele vse poslovalnice podjetja Dinos po celi državi dan odprtih vrat. Tudi takrat bo možna dostava starega papirja.