Spoznaj PRVI single pevke Biance (pri katerem so ji pomagala ZELO znana glasbena imena)

Pesem je bil lansiran z objavo na Youtube kanalu, ki ima kar pol miljona naročnikov.

Spoznaj PRVI single pevke Biance (pri katerem so ji pomagala ZELO znana glasbena imena) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
20. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Od coverjev, X-Factorja, kjer se je s skupino S.W.A.G. uvrstila v polfinale, vse do deep house projekta KLEEN Live Act, s katerim je Cirkus resident zasedba podrla takratni Antenin rekord gledanosti z remixom "Love Yourself" Justina Bieberja, se Bianca širši javnosti predstavlja s prvim solo singlom.

Glasbeno srečo ji je v zadnjem obdobju prinesel Trap/Pop trend, ki je na kožo pisan tako njenemu pristopu do življenja, kot tudi barvi njenega glasu. Vrnila se je v čas, ko je kot najstnica prirejala pesmi, zdaj pa je na slovenski glasbeni trg lansirala priredbo komada 7 rings Ariane Grande, ki je z ekstravagantnim videospotom prejel pozitivne odzive na slovenskih socialnih omrežjih.

Poslušaj TOLE:

Pot jo je kmalu popeljala v Romunijo, kjer je začela svoje sodelovanje z Grammy nominated & Multi platinum & Billboard Hot 100 producentom, pevcem in songwriterjem Costijem (Costi Ioniță), katerega poznamo po uspešnicah kot so "Habibi (I Need Your Love), prvencom Sandre Afrike "Devojka Tvog Druga" in mnogimi drugimi.

Prvi plod slovensko-romunske naveze je njen prvi avtorski komad "Mava", video zanj pa je režiral in posnel trikratni World MMA Awards nagrajenec, Alex Ceausu.

Poslušaj novi izdelek:

Biancina drugačnost in znana imena obetajo veliko, pesem pa je bila premierno predstavljena v soboto 18. 5. v ljubljanski Centralni Postaji.

Fotografije: Promocijski material