Špas vabi na veliko dobrodelno prireditev

19. junija ob 20. uri se bomo lahko nasmejali do solz. V središče Ljubljane namreč prihaja sproščena zabava, ki bo zatresla oder Kongresnega trga.

Špas vabi na veliko dobrodelno prireditev (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
20. 5. 2016

Špas teater v sodelovanju z ustanovo Pustimo jim sanje pripravlja veliko dobrodelno prireditev polno smeha - za pomoč slovenskim otrokom.

Na oder bodo stopila priljubljena igralska imena, za večer preplavljen s pozitivno energijo in smehom bodo poskrbeli: Denis Avdić, Ranko Babić, Lado Bizovičar, Klemen Bunderla, Jernej Čampelj, Katarina Čas, Jaša Jamnik, Jure Karas, Boris Kobal, Ana Maria Mitić, Gašper Tič, Jonas Žnidaršič, Zvezdana Mlakar, Jure Godler, igralci muzikla Cvetje v jeseni z Nino Pušlar in Matjažem Robavsom, ter druga znana imena velikih odrov.

Vstopnine ni, lahko pa vseeno pomagaš otrokom

Pošlji SMS s ključno besedo NASMEH1 ali NASMEH5 na 1919 in prispevaj (1 eur ali 5 eur) v sklad Ustanove »Pustimo jim sanje«.

Za dobrodelnost bomo tokrat tudi nagrajeni - Špas teater je namreč za vse donatorje pripravil prav posebno ugodnost. Prispevek otrokom potrebnim pomoči prinaša POPUSTE na redne cene vstopnic za izbrane predstave Špas teatra - (donacija 1 € prinaša 10% popust, donacija 5 € pa kar 50% popust).

Pravila in spisek predstav, kjer lahko uveljavljaš popust, so objavljeni na www.spasteater.si.

Vsa pridobljena sredstva bodo torej donirana za vse tiste, ki živijo v revščini, kriznim centrom, ki skrbijo za otroke vseh starosti, ki tja pridejo ali se zatečejo zaradi nasilja oziroma slabih razmer v družini, otrokom, ki jim starši ne morejo izpolniti niti najbolj osnovnih življenjskih potreb.

Zbrana sredstva bodo namenjena tudi nakupom osnovnih potrebščin in dobrin, obšolskih dejavnosti in letovanj, ki bodo za nekatere otroke prva v življenju.

Pridi, pomagaj otrokom v stiski in se prepusti 'Špasni' komediji. Mi bomo zagotovo tam!