Sodeluj v veliki Niveini dobrodelni akciji!

NIVEA v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije med 15. januarjem in 15. februarjem že deveto leto zapored pripravlja vseslovensko dobrodelno akcijo NIVEA Podarite nam modro srce, ki je do zdaj pomagala že 82 otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.

16. 1. 2015

Šolanje in pridobivanje znanja sta pri nas omogočena vsem otrokom, enakih možnosti za uspešen zaključek šolanja in uresničevanje življenjskih ciljev pa žal nimajo vsi.

Otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših družin tako v okviru znamke NIVEA že deveto leto zapored pomaga tudi podjetje Beiersdorf d.o.o. z Učnim skladom NIVEA, ki je bil ustanovljen skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

Sredstva v Učni sklad NIVEA bodo tudi tokrat zbirali z modrimi srci. Letos boš v njih zapisovala lepe besede.

"Lepih besed se učimo celo življenje. Z lepimi besedami se navajamo vsakdanjih prijaznosti, nenazadnje pa nam odpirajo pot s pisano besedo pravljic, s katerimi se v otroštvu naučimo sanjati, upati in bolje razumeti svet," pravijo pri Beiersdorfu.

Za vsako modro srce bo podjetje Beiersdorf d.o.o. v Učni sklad NIVEA podarilo 0,25 €.

Modra srca lahko podariš prek spletne aplikacije na povezavi www.NIVEA.si/srce, lahko pa jih izdelaš sama in po pošti pošlješ na naslov Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana.