Sodeluj foto natečaju in postani Ni panike obraz!

Vzajemna je za mlade pripravila kreativen foto natečaj »Postani Ni panike obraz«. Na spletni strani www.nistatusa-nipanike.si zbirajo portrete mladih, s katerimi bodo širili pozitivno energijo po vsej Sloveniji.

10. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Vrhunec foto natečaja »Postani Ni panike obraz« bo izbor do tisoč fotografij obrazov, ki bodo v osrednji jesenski kampanji Vzajemne vidni na vseh komunikacijskih materialih akcije – vsak oglas bo imel unikaten obraz.

Prvih 100 bo nagrajenih

Prvih 50 žensk in prvih 50 moških, ki boste oddali svojo fotografijo v spletni aplikaciji in sodelovali v kreativnem natečaju čaka super stvar – Freegun spodnjice!

In kakšen je Ni panike obraz?

Ni panike obraz je vesel, sproščen, navihan, humoren, včasih zafrkantski, lahko je odbit, norčav, pozitivno presenečen, vsekakor brezskrben in poln pozitivne energije. Kakšen je tvoj Ni panike obraz? Pokaži in sodeluj v foto natečaju na www.nistatusa-nipanike.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri