Skupina Tabu bo poskrbela za višji nalet vražjih Slovenk

Otvoritveni dogodek s koncertom skupine Tabu, prižigom prazničnih luči in bogatim spremljevalnim programom bo naznanil pričetek pestrega decembrskega dogajanja v nakupovalnem središču BTC City.

26. 11. 2012

Slednje se bo pod sloganom 'Ljubno v Ljubljani', v znak podpore slovenski ženski reprezentanci v smučarskih skokih, do konca leta 2012 odvijalo v 'snežni areni', na doskočišču simbolične skakalnice. Le-ta se spušča z vrha Kristalne palače in se po dimenzijah kosa s skalnico v Ljubnem ob Savinji, kjer bo februarja 2013 potekala tekma svetovnega FIS pokala v smučarskih skokih za ženske.

Vabljena si, da se dogajanju pridružiš v soboto, 1. decembra, ob 16:30 ob vznožju Kristalne palače in tako izkažeš svojo podporo 'vražjim Slovenkam'! Otvoritvena slovesnost s koncertom skupine Tabu, ki je ne smeš zamuditi, pa se začne že nekaj minut do 17h.

Pestro dogajanje v ljubljanskem nakupovalnem središču, ki bo potekalo pod sloganom 'Ljubno v Ljubljani', bo v decembru pričaralo pravo navijaško vzdušje, ki bo naša dekleta spodbudilo, da na letošnjem svetovnem prvenstvu skačejo še dlje. Hkrati pa praznični december obiskovalcem nakupovalnega središča BTC City v okviru adrenalinskih sred, poskočnih petkov, družinskih nedelj in drugih dogodkov, ki bodo obiskovalce razveseljevali do konca leta 2012, ponuja možnost brezplačne zabave, druženja in kakovostnega preživljanja prostega časa.

Za več informacij skoči na: www.btc-city.com.