DreamOn imajo novi album in videospot Vikend zvezda

Pred kratkim je skupina DreamOn v Ljubljanskem Orto baru premierno predstavila svoj novi album Vikend zvezda, iz katerega smo že lahko slišali istoimenski single, ki pa je zdaj dobil tudi video podobo.

DreamOn imajo novi album in videospot Vikend zvezda (foto: Matic Zorman) Matic Zorman
7. 7. 2015

Za začetek si najprej oglej njihov najnovejši videospot:

Poleg naslovnega singla Vikend zvezda so na novem albumu še pesmi Prodajam meglo, Na vrhu svetaTajfunsky, Asiti, Zasanjana, Leti z menoj, Sobrat, Superstorm, Moj lajf in Gospodar časa.

Na novem albumu sicer prevladujejo energični rock ritmi, se pa najde tudi kakšna balada za nežnejše duše.

DreamOn bodo v tem poletju nastopali po vsej Sloveniji. Po pestrih nastopih v juniju, kjer ste jih že lahko videli v Kranju na Radiu Kranj „Live", Schengenbusu, na Bazenu v družbi I.C.E. in na Mojstranških dnevih športa in zabave, bodo DreamOn aktivni tudi v prihodnjih mesecih.

Nastopili bodo tudi na Vikendu športa in zabave v Žireh, kjer si bodo DreamOn delili oder s skupino Mi2,  29. julija pa bodo vikend zvezde na velikem odru Schengenfesta...

Vsi tisti, ki si želite našpičenosti kar doma, pa si lahko Vikend zvezdo vrtite tudi v lastnem naslonjaču, na lastnem CD predvajalniku, s sladoledom v roki.

Do tega užitka te loči le obisk njihove spletne strani www.dreamon.si in naročilo nove zgoščenke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri