Škisova tržnica se seli v Maribor – tretjič

Največja in najbolj popularna enodnevna prireditev na prostem za mlade v Sloveniji se tokrat že tradicionalno iz Ljubljane seli tudi v štajersko prestolnico, Maribor.

10. 9. 2012

Škisova tržnica bo svoja vrata odprla 3. oktobra 2012 na platojih mariborske tržnice.

Zveza ŠKIS tudi letos z atraktivnimi stojnicami študentskih klubov pripravlja predstavitev raznovrstne slovenske kulture na enem mestu, pozneje pa obljublja obilo dobre glasbe ter sproščenega vzdušja.

Škisovo tržnico Maribor bo Zveza ŠKIS tokrat organizirala že tretjič, in sicer bo potekala v torek, 3. oktobra 2012, na platojih mariborske tržnice.

Začela se bo s predstavitvijo študentskih klubov Slovenije in njihovimi skrbno pripravljenimi stojnicami, na katerih vsako leto predstavijo tradicijo in kulturo Slovenije ter obiskovalcem z značilno kulinariko brezplačno ponudijo delček svojih krajev. Dogajanje bo popestreno z zabavno animacijo, tekmovanjem študentskih klubov, v katerem bodo lahko sodelovali tudi vsi obiskovalci. Po zaključku popoldanskega dela bo sledil večerni, koncertni del, v sklopu katerega Zveza ŠKIS obljublja odlično glasbo in sproščeno vzdušje vse do zgodnjih jutranjih ur. Škisovo tržnico Maribor je v letu 2011 obiskalo več kot 10.000 mladih.

Prireditev bo tudi tokrat ekološko obarvana, saj se bodo smeti pobirale sproti, na samem mestu dogajanja pa bo poskrbljeno tudi za njihovo reciklažo.

skisova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri