Škisova štorklja bo v soboto gnezdila v Rožni dolini

V soboto, 19. maja, bodo med 11. in 14. Uro v mali dvorani v Rožni dolini potekale brezplačne Škisove otroške delavnice za vse študentske družine.

17. 5. 2012

Zveza ŠKIS v okviru projekta Škisova štorklja pripravlja plesne in ustvarjalne delavnice, potekala pa bo tudi podelitev nagrad v sklopu natečaja »Moj najljubši risani junak«.

Zveza ŠKIS že tradicionalno organizira projekt namenjen študentskim družinam, ki je sestavljen iz natečaja za najlepše otroške risbice, ob podelitvi nagrad pa se vse študentske družine tudi zberejo na prijetnem druženju in raznih otroških delavnicah.

Letos je potekal natečaj na temo »Moj najljubši risani junak«, kjer so otroci narisali podobe svojih najljubših junakov, v soboto, 19. maja, pa bo v mali dvorani v Rožni dolini potekalo nagradno žrebanje, kjer bodo prav vse družine prejele nagrado, zmagovalna družina pa bo prejela otroški sedež za avto.

Na otroške delavnice so vabljeni vsi otroci, ne le otroci študentskih družin, saj bo le na ta način dogajanje bolj pestro.

Zveza ŠKIS pripravlja delavnice za otroke, kjer bodo ustvarjali z odtisi rok in izdelovali prstne lutke ter plesali. Delavnice se bodo pričele od 11. uri in trajale vse do 14. ure.