SiNAPSINA strokovna predavanja na razstavi Možgani

SiNAPSA, slovensko društvo za nevroznanost, je v okviru razstave Možgani pripravilo spremljevalni program. Ta obsega cikel več kot 40 predavanj na temo možganov. Dodatna popestritev bodo različne delavnice za odrasle in mladostnike.

3. 6. 2014

Mednarodna in zelo odmevna interaktivna razstava Razstava Možgani - zgodba od znotraj, ki jo je pripravil Ameriški naravoslovni muzej, skozi interaktivne vsebine prikazuje delovanje naših možganov, način zaznavanja sveta, čustvovanje, razmišljanje, kako se razvijajo skozi življenje posameznika in evolucijo, kako nanje vplivajo droge, kako jih zdravimo in kaj obeta prihodnost.  SiNAPSA, Slovensko društvo za nevroznanost, je kot uradni strokovni partner razstave ob podpori Veleposlaništva ZDA pripravilo spremljevalni program, in sicer več kot 40 predavanj z naslovom "Možgani in ..." ter delavnice za odrasle in mladostnike.

Predavanja vodijo slovenski nevroznanstveniki in predstavljajo različne vidike delovanja možganov, kot so možgani in glasba, možgani in inteligenca, ... ljubezen, ... odvisnost, ... družabna omrežja, in druge zanimive teme. Predavanja so namenjena širši javnosti in so brezplačna. Poleti se obeta tudi pester nabor delavnic za najmlajše.

Eden pomembnejših vidikov teh predavanj je tudi popularizacija ter promocija same  nevroznanosti v širši javnosti ter priložnost, da dobijo strokovnjaki mesto in besedo tudi v medijih (intervju, mnenje, izjava za medije).

Celoten program z opisi predavanj je objavljen na:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri