Uresniči svoje sanje in se prijavi na Europarkovo sanjsko poroko!

V mariborskem Europarku so se odločili, da bodo paru, ki bo v izboru Europarkove sanjske poroke zmagal, organizirali sanjsko poroko.

Uresniči svoje sanje in se prijavi na Europarkovo sanjsko poroko! (foto: shutterstock) shutterstock
11. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Poroka velja za res poseben, čaroben dan, poln ljubezni in sreče. Vendar pa nemalokrat predstavlja tudi velik finančni zalogaj. Zato so se v mariborskem Europarku odločili, da bodo paru, ki bo v izboru Europarkove sanjske poroke zmagal, priskočili na pomoč pri pripravah na poroko ter skupaj s partnerskimi podjetji prevzeli organizacijo in izvedbo tega izjemno pomembnega dogodka.

»Vedno radi pripravljamo najrazličnejše dogodke in Europarkova sanjska poroka bo vsekakor za marsikoga eden tistih najlepših spominov, ki si ga bo zapomnil do konca življenja. Iskreno se veselimo, da bomo izbranemu paru pomagali pri uresničitvi sanjske poroke,« je navdušena Simona Mandl, center managerka.

Prijave za uresničitev sanjske poroke že odprte

Prijave zaročencev, ki si želijo uresničitve svoje sanjske poroke, so odprte do konca januarja 2017, pari pa se lahko prijavijo na www.sanjskaporoka.europark.si.

5 finalnih parov bo izbrala žirija

V žeriji bodo priljubljeni Dejan Zavec, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek, stilistka in koreografinja Ana Žvorc ter center managerka Europarka Simona Mandl. Finaliste in žirijo bodo obiskovalci lahko spoznali na različnih dogodkih v Europarku, na katerih bo predvsem zabavno, pa tudi poučno.

Zmagovalni par bo z glasovanjem izbrala javnost, zaljubljenca pa si bosta večno zvestobo obljubila na Europarkovi sanjski poroki, 13. maja 2017, ki so ga astrologi potrdili kot srečen datum!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri