Želiš med PRVIMI preizkusiti najnovejšo maskaro znamke Rimmel? Izpolni obrazec!

Rimmel predstavlja novo Scandal’Eyes Volume On Demand maskaro. Nanesi več plasti. Kadarkoli! Bi jo preizkusila? Preberi članek do konca!

Želiš med PRVIMI preizkusiti najnovejšo maskaro znamke Rimmel? Izpolni obrazec! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
20. 12. 2019

Si pripravljena na volumen po svoji izbiri?

Rimmel predstavlja Scandal’Eyes Volume On Demand, novo maskaro, s katero lahko dosežeš volumen po tvoji izbiri. Maskara ti omogoča, da jo nanašaš v več slojih, ne glede na to, če si prvi nanos naredila že prej. Inovativno narejena formula omogoča stopnjevanje volumna čez dan, trepalnice ne zlepi in ne pušča grudic. Zahtevaj več volumna, kadarkoli si to zaželiš!

Scandal’Eyes Volume On Demand maskara ti dopušča, da se sama odločiš, kako bodo izgledale tvoje trepalnice.

Si želiš, da so tvoje trepalnice poudarjene nežno ali si za bolj izraziti volumen? Se tvoja želja po intenzivnosti volumna trepalnic spreminja? Svoj dan začni z enim nanosom.

Se počutiš bolj drzno? Dodaj dodaten sloj. Greš ven? Nanesi še en sloj.

Še zmeraj nisi zadovoljna z volumnom? Naj tvoj pogled izstopa.

Ta neverjetno prilagodljiva maskara bo s teboj od jutra do večera, intenzivnost kontroliraš sama. Zahtevaj svoj volumen! Rimmelova nova formula ne povzroča grudic in ohranja trepalnice gladke, kar omogoča plastenje in ponovni nanos formule na trepalnice do željenega volumna.

Pripravi se, da te izjemna krtačka, ki zajame vsako trepalnico, jo poudari in loči, čisto navduši!

Inovativno oblikovana krtačka z valovitimi vlakni omogoča, da se tekoča formula oprime krtačke in ob nanašanju enostavno prenese na vaše trepalnice. Prav to je skrito orožje neverjetno intenzivnega volumna na tvojih trepalnicah. Krtačka je oblikovana tako, da se v sredi zoži, valovite ščetine pa popolnoma oprimejo trepalnice, jih razčešejo in ne povzročajo grudic. Zahvaljujoč edinstveni obliki krtačke, maskara omogoča enostaven doseg notranjih in zunanjih delov trepalnic za polnejši videz.    

Maskaro smo zapakirali v tebi že znano embalažo maskar iz linije Scandal’Eyes, tokrat v živo rdeči embalaži, ki bo izstopala tudi na tvoji domači polici.

Prevzemi odgovornost nad volumnom svojih trepalnic s Scandal’Eyes Volume on Demand maskaro. Nanesi večkrat! Stopnjuj volumen! Brez grudic, tudi na že namazanih trepalnicah.

Bodi med prvimi in preizkusi najnovejšo maskaro znamke Rimmel!

Prvih 100 punc, ki se jih prijavi, prejme maskaro v testiranje. Rok za prijavo je 30. december 2019.

Prijavi se TUKAJ:

Kar 10 puncam, ki bodo sodelovale, pa bomo podelili darilni paket kozmetike Rimmel!