Si že spoznala Mično?

Če še ne, jo lahko takoj, saj si jo moraš le naložiti na svoj pametni telefon ali tablico iz trgovine Google Play ali App Store. Mična je brezplačna aplikacija, ki jo lahko imenuješ tudi prijateljica, saj je polna nasvetov, idej, navdihov in novičk iz sveta mode, lepote, veliko ve o uživanju doma, hedonizmu, fit življenju, pa tudi o moških in razmerjih.

20. 3. 2015 | Promocijsko sporočilo

Mična vsak dan ponuja sveže vsebine, ki jih lahko prebiraš na vsakem koraku; med čakanjem v vrsti v trgovini, pri zobozdravniku, na kavi, zvečer pa lahko po njej brskaš tudi v svoji postelji. Članke, ki so ti še posebej všeč, si lahko pod všečke shraniš za pozneje in jih prebereš, kadar želiš, ne da bi jih izgubila. Vemo namreč, kako zaposlena si lahko.

Sčasoma pa bo Mična ponujala še več: celoten seznam emulgatorjev oziroma aditivov v prehrani, s čimer boš imela ves čas pregled nad tem, kaj kupiš in kaj ješ. Ponujala bo tudi seznam konfekcijskih številk drugih držav in primerjavo s tvojo lastno. A ker so najboljše stvari vedno tri, bo kmalu na voljo tudi menstrualni koledarček. Vse v enem, kar sodobna ženska potrebuje.

Kmalu pa boš Mično lahko brala tudi na spletu, in to na portalu www.micna.si. Vsem nestrpnim bralkam bomo v kratkem sporočili, kdaj boste svoje priljubljene vsebine lahko brale tudi za računalnikom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri