Si že slišala Bizovičarjevo novo 'po domače'?

Lado Bizovičar se je vrnil h koreninam slovenske glasbe in svojo že ponarodelo vižo »Po-po-po HOFER CENI« postavil še v narodnozabavni ritem. Pri tem sam zase pravi, da »se še išče, kot vsak mladiček« in upa na še več viž v prihodnjih letih. 

Si že slišala Bizovičarjevo novo 'po domače'? (foto: Promocijski material) Promocijski material
17. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

Ste že slišali najnovejšo? Oglejte si jo spodaj, nato pa se na hoferscena.si pridružite Ladu na novih dogodivščinah. Ju, ju, juhej!

Je bila glasbena žilica Ladu položena že v zibko? Nedvomno – kot je dokazal že velikokrat, nazadnje pa v vsej Sloveniji znanem televizijskem oglasu za HOFER (S)CENO. Ta je z več kot milijon ogledi na YouTube eden največjih hitov leta 2020. A bistroumnemu Bizovičarju to ni bilo dovolj, zato si je kmalu našel svoj naslednji, še večji izziv: osvojiti svet narodnozabavne glasbe z naj popevko leta 2021.

Žanr, ki so ga zaznamovali tako sloviti glasbeniki, kot so ansambel Lojzeta Slaka in Avseniki, ima v deželi pod Triglavom številne privržence. Je imel te ob ustvarjanju novega komada v mislih tudi Lado? Ja, pravi, in dodaja, da si želi, da bi v tem stilu glasbe sam sebe našel za dalj časa. Upamo lahko le, da ga bodo z enako odprtimi rokami sprejeli tudi oboževalci valčka in polke; ter da ga seveda ne bodo pozabili tisti oboževalci, ki jih je osvojil s svojim rapom.

Glede drzne poteze Bizovičar pravi, da je pri 44 letih pač »še vedno le mladiček, ki se išče, in si želi preizkusiti prav vse.« Ne le v glasbi, tudi nasploh. Med drugim rad preizkusi tudi izdelke visoke kakovosti, za katere ni treba odšteti visokih zneskov. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna. HOFER (S)CENA ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo - naj bo po rapersko ali narodnozabavno. Ob tem Lado še skrivnostno namiguje: »Morda najdete kaj, kar vam bo še bolj pisano na kožo!«

Foto: promocijsko gradivo