Si za ples s slovensko Patty Simcox?

Študentka, igralka, model ... v prvi vrsti pa predvsem plesalka. V muzikalu Briljantina si je priplesala glavno vlogo navijačice, sicer pa svoje strasti ne omejuje zgolj na eno zvrst plesa. Melani Mekicar tako pri plesu kot v življenju pušča stvari odprte in je vedno pripravljena na učenje novih korakov.

Si za ples s slovensko Patty Simcox? (foto: Instagram.com/melanimekicar) Instagram.com/melanimekicar
9. 7. 2019

Preveri, kaj je Melani povedala o sebi:

S plesom se tekmovalno ukvarjam že 11 let.

Prvič sem se z njim srečala, ko sem bila še tako majhna, da se tega niti ne spomnim več. v plesni šoli, ki jo je takrat v murski soboti odprl moj oče, sem se začela učiti klasične otroške plese ter otroški balet. 

Če bi se lahko, bi se preizkusila prav v vseh plesnih zvrsteh

Zelo rada bi poskusila plesati step, z veseljem bi hodila na balet, da bi izboljšala svojo tehniko, še več bi rada delala na džezu in sodobnem plesu, že od nekdaj pa je moja velika želja, da se naučim korakov latinskoameriških in standardnih plesov.

Odkar se spomnim, sem rada nastopala

Kako sem prišla do vloge Patty v muzikalu Briljantina, se še danes sprašujem. Prijavila sem se na avdicijo za plesalce in ne igralce, saj nisem bila ravno prepričana v svoje petje. Sprva sem bila sprejeta med plesalce in potem mi je na prvi vaji režiser ponudil vlogo Patty Simcox, ki sem jo seveda z največjim veseljem sprejela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR🕊 (@melanimekicar) on

Najbolj me razveselijo ...

... prijatelji, družinski člani, sončen dan, dobra hrana, nastopanje, kužki, morje in jutra, ko lahko dolgo spim.

Če bi dobila možnost, da ples postane moja redna služba ...

Bi to vsekakor pomenilo izpolnitev otroških sanj. Se pa zavedam kočljivosti situacije, zato ne polagam vseh upov le v to. Poleg plesa študiram komunikologijo na Fakulteti za družbene vede, saj se mi zdi pomembno imeti plan B.

Melani in Patty združuje ljubezen po športa

Vedno sva polni energije, družabni, zaposleni, samozavestni in pozitivni. Različni sva si predvsem, ko se razjeziva. Pri meni se to redko zgodi in nisem zamerljiv človek. medtem pa je bolje, da Patty ne stopiš na prste, ker je lahko precej pasja, tako kot zlobna dekleta - navijačice iz ameriških filmov. Prav zato mi jo je zelo zabavno igrati, saj sama nikoli nisem bila niti približno takšna.

Fotografije: Instagram.com/melanimekicar