Si včeraj gledala košarko? Komentator je pred kratkim premagal TO res hudo bolezen (in prvič znova sedel za mikrofon)

Bravoooo za pogum! Dobrodošel nazaj na TV! 😍 

Si včeraj gledala košarko? Komentator je pred kratkim premagal TO res hudo bolezen (in prvič znova sedel za mikrofon) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2022

Po tem, ko se je eno leto boril z boleznijo, se je le vrnil tja, kamor spada.

Peter Vilfan je eden izmed najbolj znanih komentatorjev in pogrešali smo ga kar eno leto. S katero hudo boleznijo se je boril?

Včeraj se je prvič po zdravljenju vrnil na komentatorski stolček in skupaj z nami spremljal tekmo naših košarkašev z Litvo. Aja, če nisi spremljala tekme - ja, zmagali smo!

Goran Dragić delil REDKO fotografijo svoje hčerkice Victorie

Sicer pa je Vilfan tudi nekdanji košarkaš, zato je s tem športom še kako tesno povezan.

Vilfan dejal, da se na prvenstvo vrača optimističen kot vedno. "Ta optimizem temelji na tem, da imamo dobro ekipo, imamo Luko Dončića, ki je eden najboljših košarkarjev na svetu, v ekipo se je vrnil Goran Dragić, imamo še ostale igralce, ki so bili zraven 2017, in prepričan sem, da smo sposobni narediti vrhunski rezultat," je še dejal v pogovoru za STA.

Priljubljeni komentator se je boril s celično levkemijo. Kot že omenjeno, ga je mučila kar eno leto.

"Pojavila se je iznenada in bilo je šokantno predvsem za mojo družino in bližnje. A takoj ko sem zvedel za diagnozo, sem vedel, da bom dobil to bitko. Mnoge stvari so v glavi, karakterju in jaz sem bil vedno borec, zmagovalec. Pripravljen sem bil na boj in želel sem zmagati. Zdaj sem znova tu, sicer me čakajo redne kontrole, saj se zadeva lahko ponovi, a vem, da se ne bom nikoli predal," je razkril.

In mi še kako stiskamo pesti, da se ne ponovi. Vse dobro!

Maja Triler (Kmetija) je Aneto v včerajšnji oddaji prestrelila s pogledom, ker sta v življenju ...

Fotografije: POP TV, Instagram.com/anetaandollini, Profimedia, Tamino Petelinšek/STA