Si si kdaj zaželela, da bi ti “pogledali v zvezde”?

V mislih nimamo napovedovanje prihodnosti ali vedeževanje, temveč izris in opis tvoje astrološke karte ob tvojem rojstvu. Ta govori o tvoji osebnosti, potencialih, ljubezni...

Si si kdaj zaželela, da bi ti “pogledali v zvezde”? (foto: FOTO: Shutterstock) FOTO: Shutterstock
15. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

Danes velikokrat slišimo vprašanje “kaj si pa ti po horoskopu”. Naš odgovor se običajno navezuje na t.i. sončevo znamenje (oven, bik, rak...). Vendar pa je sončevo znamenje le kapljica v morju in po njem težko sklepamo o tem, kakšen je človek. Če želimo o sebi ali drugem izvedeti več, moramo pogledati celotno astrološko natalno karto in pridobiti analizo le-te. Astrološka analiza je namreč interpretacija 10 planetov od Sonca do Plutona, kot tudi luninih vozlišč v znamenjih in hišah ter ostalih astroloških vplivov.

Z astrološko analizo do astro profila osebnega portreta

Za astrološko analizo karte potrebujete datum, točno uro in kraj rojstva. Poročilo, opis in izris astrološke natalne karte ob rojstvu pa pove vse o vaši osebnosti z astrološkega vidika. Podaja vse informacije o vašem zodiakalnem znamenju, ascendentu in ostalih planetarnih vplivih. S temi informacijami pa lahko spoznate, kje so vaše prednosti in slabosti in presenečeni boste nad tem, kaj vam bo povedal vaš horoskop.

Kaj vsebuje analiza osebnosti? Z astrološko analizo, ki vsebuje 20 ali več strani, boste spoznali, kako pristopate k življenju in se samoizražate. Kakšna je vaša notranjost, občutki in potrebe ter kakšne intelektualno – miselne izzive imate radi, kako deluje vaš um in katera izobrazba (študij) bi bila popolna za vas. Vaša astrološka karta prav tako govori o tem, kakšni ste v ljubezni, v odnosih in o vaših čustvih. Pokaže tudi poklicno pot, ki je najprimernejša za vas ter vaše razvojne potenciale.

Analizo vaše astrološke karte lahko po ugodni ceni naročite TUKAJ. Karta je tudi primerno darilo za vašo družino in bližnje.