Si pripravljena, da postaneš zvezda HOFER SCENE?

Imaš pevske, plesne, igralske ali drugačne talente? Si pod tušem vedno prepevaš »po-po-po HOFER CENI«? Si se ob gledanju Ladovih videospotov vedno videla, kako plešeš ob njem? Zdaj je to tvoja priložnost: sodeluj v nagradnem natečaju in postani del pisane HOFER SCENE.

Si pripravljena, da postaneš zvezda HOFER SCENE? (foto: HOFER) HOFER
14. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Na HOFER SCENI spet dogaja – in to ne le z novim hitom Lada Bizovičarja v po-po-po-pop izvedbi, temveč tudi z nagradnim natečajem za vse kreativne duše. Ne glede na to, ali so te prevzeli zvoki domače harmonike ali legendarni kitarski rifi, je to tvoja priložnost, da #ZaživišKotŽeliš.

Pošlji nam svoje kreativne rešitve do 10. oktobra na zvezdehoferscene.si in glasuj za svoje favorite.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje kdorkoli (posameznik ali skupina), kreativne rešitve pa so lahko plesne, pevske, igrane ali kako drugače kreativno izražene (v obliki videa, mp3 posnetka ipd.). Lahko se navezujejo na že obstoječe žanre HOFER SCENE, je pa to tudi priložnost, da stopite iz okvirja in na HOFER SCENI pustite svoj edinstven pečat.

Vsak teden bomo med vsemi, ki bodo glasovali za svoje favorite, izžrebali po 5 nagrajencev, ki bodo prejeli nagrado v vrednosti 40 evrov. Po koncu natečaja bomo izbrali 10 najboljših: 5 po izboru ljudstva in 5 po izboru strokovne žirije. Glavna nagrajenca bosta prejela nagradi v vrednosti 500 EUR, preostali nagrajenci pa v vrednosti 100 EUR.

Več o HOFER CENI in kako vam z najboljšo kakovostjo po najboljši ceni zagotavljamo, da zaživite, kot želite, najdete na HoferScena.si.