Si mlada mamica? Ne spreglej natečaja za študentske družine

Z nagradnim natečajem otroških risbic se začenja Škisova štorklja, že tradicionalni projekt Zveze študentskih klubov Slovenije. Dogajanje bodo popestrile otroške delavnice ter delavnica masaže za mlade mamice.

Si mlada mamica? Ne spreglej natečaja za študentske družine (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2015

Zveza študentskih klubov Slovenije v okviru projekta Škisova štorklja za študentske družine tudi letos pripravlja nagradni natečaj otroških risbic.

Tema letošnjega natečaja je 'Obrisi'. Mladi starši lahko risbice in ostale izdelke svojih malčkov pošljejo na naslov: Zveze ŠKIS (Parmova 53, 1000 Ljubljana), s pripisom 'Za Škisovo štorkljo', do 20. marca 2015.

Vsi sodelujoči na natečaju prejmejo praktične nagrade, prve tri najboljše izdelke pa bo Zveza ŠKIS še dodatno nagradila.

Obrisi

Nagradni žreb s podelitvijo nagrad se bo odvijal na materinski dan, 25. marca 2015, s pričetkom ob 16:30, v študentskem naselju v Rožni dolini.

skis

Zaključek Škisove štorklje bo popestrila otvoritev razstave izdelkov, prejetih na natečaju, delavnice in zabava s klovnom za najmlajše, za sprostitev mladih mamic pa bo poskrbljeno na delavnici masaže.

Brezplačni dogodek se bo zaključil z večernim druženjem študentk mamic, ki ga organizira Klub študentskih družin Slovenije.