Shoppster s programom zvestobe izpolnjuje želje

Brez dvoma si med decembrskimi prazniki obdarila vse svoje najdražje. Ker prednovoletni čas pogosto močno obremeni denarnice, spletni prodajalec Shoppster predstavlja poseben program zvestobe, ki ti bo v pomoč pri izpolnjevanju lastnih želja. Z vstopom v novo leto si si brez dvoma zadala osebne cilje, na tebi pa je, da te cilje uresničiš.

Shoppster s programom zvestobe izpolnjuje želje (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
31. 1. 2023 | Promocijsko sporočilo

Si vedela, da naj bi skoraj tretjina novoletnih zaobljub vključevala željo po izboljšanju osebnih financ? Te zaobljube se je težko držati, še posebej na račun odpovedovanja stvarem, ki jih imaš rada. S pomočjo programa zvestobe Shoppster Smart si lahko privoščiš izdelke, ki si jih že dolgo želiš in ob tem ne sežeš pregloboko v žep. Ugodnosti programa lahko namreč koristijo vsi registrirani uporabniki, program pa vsak mesec sestavlja izbranih 50 artiklov s prihranki do 40 %. 

Za večje želje ti je lahko v pomoč še posebna ugodnost programa Shoppster Smart, ki omogoča obročno nakupovanje Leanpay brez mesečne obrestne mere do 24 obrokov. 

Ne pozabi nase

Na sam vrh novoletnih zaobljub pogosto postavljamo želje po izboljšanju mentalnega zdravja, fizičnih sposobnosti in prehranjevalnih navad, pa tudi izgubo telesne teže. Cilj zahteva veliko predanosti in trdne volje, seveda pa pomagajo tudi najrazličnejši pripomočki. V Shoppster Smart se nahajata tudi kategoriji Zdravje in drogerija ter Šport in prosti čas, kjer boš skozi celo leto našla različne izdelke zase. Poleg tega program vsebuje še izdelke v kategorijah bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, pohištva, izdelkov za dom in vrt, računalništva in avtomobilizma.

Ob tem Shoppster z novim letom predstavlja tudi dve novi promociji, ki vsakodnevno prinašata ugodnejše nakupe določenih izdelkov. Zato ne pozabi spremljati promociji SMART IZBOR DNEVA, kjer bo izbran artikel na razpolago ugodneje od ponedeljka do četrtka, in SMART VIKEND PONUDBA, kjer bo vsak dan od petka do nedelje dodan ugodnejši izdelek.

Še več ugodnosti za Telemachove uporabnike 

Shoppster za uporabnike Telemacha ponuja še ugodnejši program zvestobe Shoppster Smart Connect. Ta vsebuje več kot 100 izdelkov do 50 % ugodneje, enkrat mesečno pa časovno omejeno ponudbo Connect shopping vikend, ki ponuja še več prihrankov. Prav tako je v sklopu programa zvestobe Shoppster Smart Connect uporabnikom na razpolago obročno nakupovanje Leanpay brez mesečne obrestne mere do 24 obrokov.

Še vedno razmišljaš kako bi se držala novoletnih zaobljub in si ob tem privoščila izdelek, ki že dolgo tiči na tvojem seznamu želja? Obišči spletno trgovino Shoppster.si in preglej izdelke v ponudbi Shoppster Smart ter Shoppster Smart Connect. Registracija v program je brezplačna in enostavna ter ne zahteva predhodnega nakupa. Skoči na Shoppster.si in se prepričaj!