Shoppster pripravlja nekaj mega to pomlad

Ker se hladni zimski meseci še niso popolnoma končali, so pri spletnem prodajalcu Shoppster poskrbeli, da vam toplega doma ne bo treba zapustiti zaradi obveznih nakupov. V vseh štirinajstih kategorijah izdelkov priljubljeni trgovec namreč ponuja dodatne ugodnosti, ki so del njegove Mega ponudbe.

Shoppster pripravlja nekaj mega to pomlad (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
13. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Prednosti spletnega nakupovanja postajajo vse bolj prepoznavne. Poleg tega, da lahko natanko preučimo ponudbo na trgu, z le nekaj kliki nadomestimo tudi dolgo vožnjo do trgovine, iskanje parkirnega mesta in naporen transport izdelkov, ob tem pa privarčujemo ogromno dragocenega časa. Da je spletno nakupovanje še posebej dobrodošlo v obdobju, ko nas zunanji opravki ne mikajo, se zavedajo tudi pri Shoppsterju.

Spletni trgovec je zato predstavil ponudbo, ki zajema več kot 200.000 izdelkov v vseh štirinajstih kategorijah.  Najboljšo uporabniško izkušnjo poleg priročne spletne strani in ugodnih cen predstavlja še hitra in ugodna dostava, ki je kljub splošnim podražitvam ostala nespremenjena. Dodaten prihranek pa je možen ob osebnem prevzemu, saj lahko naročene izdelke brezplačno prevzamete na Shoppsterjevem prevzemnem mestu na Brnčičevi 49a v Ljubljani.

Kaj imata skupnega likalnik za lase in parna likalna postaja?

V Shoppsterjevi ponudbi jima je zagotovo skupna visoka kakovost in ugodna cena. Likalnik za lase BABYLISS zadrži naravno vlažnost las, ki še dolgo po uporabi ostanejo mehki, sijoči, poživljeni in ukročeni. Poleg hitrega in učinkovitega likanja las, pa se lahko sedaj sproščeno lotite tudi likanja oblačil. Parna postaja ELECTROLUX nudi višjo raven ugodja in učinkovitosti ter poskrbi za lahkotnejše opravljanje tega sicer zamudnega (vendar nujnega) hišnega opravila. Zahvaljujoč hitremu segrevanju in enakomerni porazdelitvi pare izdelek omogoča preprosto likanje, funkcija samodejnega čiščenja pa podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Še namig – v naslednjih tednih ima izdelek visok 45 odstotni prihranek v sklopu Mega ponudbe, ki se je pričela 13. marca. 

Ugodnosti lahko med drugim najdete v kategorijah bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, pohištva, izdelkov za zdravje, računalništvo, otroke in drugod.

Vedno več ugodnosti

Poleg Mega ponudbe Shoppster še vedno nadaljuje s programom Shoppster Smart, ki vsem registriranim uporabnikom omogoča visoke prihranke, saj trgovec vsak mesec na novih 50 izdelkov da prihranek do 40 odstotkov. Še več ugodnosti pa prinaša program zvestobe Shoppster Smart Connect, ki je namenjen Telemachovim naročnikom. Ti lahko v sklopu programa nakupujejo na kar 24 obrokov brez obresti. Seveda moramo izpostati, da ugodnost brezobrestnega plačevanja lahko registrirani člani koristite na celotno ponudbo, med drugim tudi na izdelke v Mega ponudbi vse do 9. aprila. 

Privarčujte in nakupe opravite pri Shoppsterju, prihranjeni čas pa namenite skrbi zase in svoje najbližje.