Sesalnik, ki ga ne boš skrivala pred gosti

Samsung Bespoke Jet je sesalnik, ki te ne bo navdušil le s svojim izjemnim delovanjem, temveč tudi s privlačnim videzom. Zato ga pred gosti ne boš skrivala, ampak jim ga boš navdušeno in ponosno pokazala.  

Sesalnik, ki ga ne boš skrivala pred gosti (foto: Samsung) Samsung
22. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Zakaj je tako poseben?

Pri Samsung Bespoke Jet sesalniku že na prvi pogled lahko opaziš ključno novost - čistilno postajo ''vse v enem''. Ta postaja poskrbi, da ti po sesanju ni treba prazniti posode za prah ali menjavati vrečke, saj samodejno izprazni posodo za prah. To stori z uporabo »Air Pulse« tehnologije, ki poskrbi, da v zrak ne uide tako rekoč nič prahu, saj ujame kar 99,999 odstotka prašnih delcev. Poleg tega lahko 0,5-litrsko posodo za prah po vsaki uporabi opereš pod tekočo vodo.

Za izjemno čistočo, tudi zraka, med sesanjem skrbi 99,999-odstotni večslojni filtracijski sistem, ki prav tako ujame 99,999 odstotka prahu, ciklonska šoba pa ujame majhne prašne delce, kot sta cvetni prah in plesen. To pomeni, da lahko zrak v tvojem domu postane tako čist kot tvoja tla.

Lahek in izredno prilagodljiv

Bespoke Jet tehta le 1,44 kilograma, kar je kar 24 odstotkov manj od običajnih Samsung sesalnikov. Njegova lahka zasnova zagotavlja maksimalno uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestij. Tako lahko z lahkoto čistiš po vsej hiši, vključno s površinami stolov in kavčev, na vrhu omar in miz, ob okenskih žaluzijah, pod napravami in po stopnicah. Za še lažji dostop do različnih kotičkov tvojega doma poskrbi teleskopska cev. Nič več čepenja in iztegovanja med sesanjem. Teleskopska cev omogoča kar tri različne dolžine, zato lahko podaljšaš ali spustiš palico na optimalno višino in tako težko dosegljivi kotički ne bodo več problem.

Močan in vzdržljiv

Čeprav rada gostiš prijatelje, pa verjetno malo manj rada čistiš za njimi, ko se poslovijo. Sesalnik Bespoke Jet z lahkoto opravi z vsemi površinami in vso umazanijo in čiščenje po domači zabavi odslej ne bo več problem. Z zmogljivim digitalnim inverterskim motorjem, ki zagotavlja do 210 W sesalne moči, je kos vsaki umazaniji. V notranjosti je ciklonska struktura pretoka Jet Cyclone, ki to sesalno moč kar najbolje izkoristi za učinkovito pobiranje delcev, hkrati pa zmanjšuje izgubo sesalne moči, zaradi česar ni treba istega območja sesati večkrat. Če je treba, sesalnik Bespoke Jet tla tudi pomije. Z razpršilnim vrtečim nastavkom Spray Spinning Sweeper hitro odstrani vse razlite tekočine. Nastavek uporablja dvojne vrteče se mokre blazinice, ki se zavrtijo 260-krat na minuto. Trda tla se spet svetijo s hitrim pobiranjem razlitih tekočin in odstranjevanjem mikrobov v kombinaciji s protibakterijskimi blazinicami iz mikrovlaken za večkratno uporabo. Vgrajeni rezervoar za vodo pa lahko priskoči na pomoč tudi pri vseh bolj trdovratnih lepljivih razlitjih.

Za še bolj čist dom

S pomladjo prihaja spomladansko čiščenje! Čistimo sobe, posesamo tla in vnašamo dodatno svežino v naše bivalne prostore. Iz tega razloga smo zate pripravili posebno ponudbo, ki ne samo očisti, ampak tudi osveži. Prednaroči sesalnik Bespoke Jet in temeljito očisti svoj dom s postajo Clean Station™ "vse-v-enem". Kot darilo prejmeš še čistilec zraka Samsung z večslojnim čistilnim sistemom. Akcija traja od 4. do 24. aprila 2022 ali do razprodaje zalog. Več o ponudbi si preberi na https://www.samsung.com/si/offer/preorder-bespoke-jet-2022/

Brez skrbi uživaj v čistem domu tudi s 5-letno podaljšano garancijo.

Petletna garancija vključuje 2-letno tovarniško garancijo in 3-letno garancijo Samsung ter velja ob pogoju registracije na samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od dneva nakupa. Prednaročila so na voljo samo pri pooblaščenih Samsung prodajnih partnerjih.