Seks in Slovenci: A veš kaj moške najbolj vzburja?

Raziskava, ki jo je med 6.379 Slovenkami in Slovenci opravil največji spoznavno-erotični portal, Urgenca.com, je razkrila mnoge žgečkljive podrobnosti o tem, kako seksamo Slovenci, kako pogosto se podamo med rjuhe in kaj ženske oziroma moške najbolj erotično pritegne pri nasprotnemu spolu.

7. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo
  • Kako pogosto seksajo Slovenci? Posteljne aktivnosti so na urniku Slovencev dvakrat (22%) na teden, a bi si kar 72% vprašanih moških želelo seksati večkrat. Njihov povprečni spolni odnos traja 27 minut (brez predigre) oziroma 51 minut s predigro.
  • Iskanje seksa po spletu? Glede na razširjenost interneta in dejstvo, da je internet nepogrešljiv del življenja, ni prav nič nenavadno, da mnogi Slovenci (vsako leto več) seks iščejo preko spleta. Zelo pogosto se tega načina poslužuje 27% Slovencev, 41% ljudi pa pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil.


Mnenje o takšnem načinu iskanja spolnih partnerjev je pozitivno – 42% vprašanih meni, da je tak način primeren, vendar zgolj za tiste, ki ne iščejo resne zveze, 28% anketirancev pa pravi, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala raste! Kar 17% anketirancev je odgovorilo, da pozna in uporablja erotični portal Urgenca.com (lani 14%), 37% (lani 36%) vodilnega erotičnega portala še ne pozna, vendar ga nameravajo preizkusiti.


Brezplačni preizkus Urgence? Klikni tukaj in preizkusi!


  • Kako najraje seksajo Slovenci? Najbolj priljubljeni seks položaji med Slovenci so jahanje (68%), pasji položaj (64%), oralni seks (64%), položaj 69 (56%) in misijonarski položaj (54%). Pri seksu zelo radi uporabljajo pripomočke (44%), do dobrega orgazma pa vodi tudi seks preko telefona (43%).
  • Kaj moške med seksom dodatno vzburja? Moški na prvo mesto postavljajo pripravljenost na akcijo (58%), všeč jim je tudi, da ona prevzame pobudo (43%) in miga z ritko (38%). No, tudi seksi perilo in malce perverznosti ne škodi.

So Slovenci kaj poredni? So kdaj zaigrali orgazem in katere zvezdnice bi povabili med rjuhe? Preberi tukaj.