Sedma dobrodelna akcija NIVEA Podajte nam roko!

Dobrodelna akcija NIVEA Podajte nam roko! bo potekala že sedmo leto zapored.

19. 11. 2012

Na poti do uresničevanja življenjskih ciljev, kot je izobrazba, žal nimamo vsi enakih možnosti.

Zato podjetje Beiersdorf d.o.o. z blagovno znamko NIVEA, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, že sedmo leto zapored otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja pomaga na poti do izobrazbe.

Tudi letos z vsako podano roko, vsak zbran odtis dlani, podjetje Beiersdorf prispeva 0,5 eura v Učni sklad NIVEA.

Odtise dlani se bo zbiralo od 23. novembra do 14. decembra 2012 na različne načine – preko spleta in na dogodkih za zbiranje rok. Posebna novost letošnjega zbiranja rok pa je tudi posebna stojnica, na kateri si lahko za donacijo vsak izbere promocijski izdelek NIVEA.

Sredstva v Učnem skladu NIVEA so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države. Porabljena so v obliki mesečne štipendije, ki šolajočim omogoča nadaljevanje njihovega izobraževanja. Kako zelo pomembno je to v času, ko je izobrazba za nekatere postala še težje dostopna, nam je zaupala mag. Anita Bogataj Melihen, predstavnica podjetja Beiersdorf d.o.o.:

"Veseli nas, da lahko v imenu znamke NIVEA ravno v trenutnih težavnih časih še naprej pomagamo mladim na poti do izobrazbe. Vsak štipendiranec, ki zaradi akcije NIVEA Podajte nam roko!, lažje konča izobraževanje je vzpodbuda in inspiracija za naše delo. Zelo smo ponosni na vse pridne štipendirance, ki pomoč iz Učnega sklada NIVEA dobro izkoristijo."

Od 23. novembra do 14. decembra lahko z majhno gesto – podpisom, porisom ali okrasitvijo odtisa svoje dlani – na spletni strani www.nivea.si/roke pomagaš tudi ti.

Letošnja tema zbiranja rok so želje, zato lahko svojo dlan odtisneš in nanjo zapišeš svojo željo tudi na enem izmed dobrodelnih dogodkov, ki se bodo skupaj z nekaterimi znanimi obrazi, ambasadorji Podajte nam roko!, v okviru akcije odvijali v Ljubljani in Mariboru.

Dodatno pa lahko ob letošnji novosti, NIVEA stojnici, pomagaš z donacijo in si na stojnici izbereš promocijski izdelek NIVEA. Tudi ta donacija bo v celoti porabljena za mesečne štipendije, katere bo podelila Zveza prijateljev mladine Slovenije. Stojnica bo v času akcije stala v trgovskem centru Citypark in E.Leclerc.

Razpored dogodkov za zbiranje dlani:

  • 24.11. Nakupovalni center Mercator Šiška, Ljubljana, od 10. do 12. ure
  • 30.11. Prešernov trg in okolica, Ljubljana, od 17. do 19. ure
  • 4.12. Nakupovalni center City Park, Ljubljana, od 18h do 20h
  • 8.12. Nakupovalni center E. Leclerc, Ljubljana, od 10h do 12h
  • 14.12. Nakupovalni center Europark Maribor, Maribor, od 18h do 20h

Čas odprtja NIVEA stojnice za dodatno donacijo:

  • 30.11. – 5.12. Nakupovalni center City Park, v času odprtja nakupovalnega centra
  • 7.12. – 12.12. Nakupovalni center E.Leclerc, med tednom od 16h do 21h in v soboto ter nedeljo od 9h do 14h

Hvala za vsako podano roko!