Se TI izteka status študenta ali dijaka? S TEM 👇 boš lahko zavarovala svojo prihodnost in poskrbela zase

Ko ti poteče status študenta ali dijaka oz. ko dopolniš 26 let ali ko se prijavljaš na zavod za zaposlovanje, nujno potrebuješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje, saj se boš z njim obvarovala pred doplačili zdravstvenih storitev. In TA 👇 zavarovalnica ti poleg dodatnega zavarovanja ponuja še zares HUDE dodatne ugodnosti, kot sta spletna telovadnica Varuh zdravja in Dr. Posvet (zasebni kanal za posvet z zdravnikom).

Se TI izteka status študenta ali dijaka? S TEM 👇 boš lahko zavarovala svojo prihodnost in poskrbela zase (foto: shutterstock) shutterstock
24. 3. 2020 | Promocijsko sporočilo

Poglejva bolj natančno, zakaj potrebuješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Ker ti obvezno zdravstveno zavarovanje v večini primerov krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ki so pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ti krije razliko do polne vrednosti zdravstvenih storitev, ki so sicer pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, a jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Kaj to pomeni v praksi?

To pomeni, da moraš v primeru, če zboliš oz. se poškoduješ in potrebuješ zdravniško pomoč, brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja del stroškov zdravstvenih storitev kriti kar iz svojega žepa, in ta doplačila so lahko zelo visoka. Zato NUJNO potrebuješ tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Svetujemo TI, da skleneš Paket Mladi pri zavarovalnici, ki ji zaupa največ Slovencev 👇.

Pri Vzajemni, ki ti bo krila vsa doplačila, hkrati pa boš imela številne hude ugodnosti, kot so zdravniški posvet prek storitve Dr. Posvet (zasebnega kanala za posvet z zdravnikom), možnost vključitve v program Varuh zdravja itn.👇👇👇

Zakaj TI priporočamo sklenitev dopolnilnega zavarovanja pri Vzajemni?

Razlogov je več in prepričani smo, da boš nad njimi navdušena.👇

Prvi razlog je, da so strokovnjaki za zavarovanja že 20 let in jim zaupa največ zavarovancev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji. Vau, tole je treba všečkati!

Potem naprej …

Kot njihova zavarovanka se lahko vključiš v program Varuh zdravja – del programa je tudi "čist huda" spletna telovadnica, kjer lahko najdeš več kot 1000 vadb (VAU!). Varuh zdravja pa ti prinaša še dodatne ugodnosti:

  • majico Vzajemne ali spodnjice Freegun,
  • 10-odstotni popust ob sklenitvi zavarovanja Tujina Multitrip,
  • dobroimetje Vzajemne za 15 EUR.

😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

... pa možnost brezplačnega zdravniškega posveta prek storitve  Dr. Posvet

Samo pri Vzajemni imaš možnost brezplačnega dostopa do zasebnega kanala za posvet z zdravnikom Dr. Posvet. To pomeni, da če si kadarkoli v skrbeh zaradi svojega zdravja, TI je Dr. Posvet na voljo 365 dni v letu in 24 ur na dan. Poleg tega je pri tem zagotovljena stoodstotna zaupnost. Svoje vprašanje pa lahko pošlješ tudi v pisni obliki prek aplikacij za klepet, kot so Viber, Facebook Messenger, WhatsApp ...

Čim prej si zagotovi brezplačno uporabo za obdobje 1 leta od aktivacije!

Za več informacij in sklenitev klikni TUKAJ.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri