Še štiri dni do premiere MAME v SiTi Teatru BTC

Še štiri dni nas loči do premiere komedije Mame v SiTi Teatru BTC. Predstava Mame je avtorski projekt priznanih mam in igralk.

14. 10. 2014

Komedija, ki bo na sporedu SiTi Teatra BTC od 18. oktobra 2014, je namenjena vsem slovenskim materam in tistim, ki bodo to šele postale. Ob gledanju si boste vzkliknile: Zakaj mi tega ni nekdo povedal že prej?! To pa je tudi priložnost za vse moške, ki si želijo ali upajo biti enkrat na pravem t.i. "babjem žuru".

Kratka vsebina komedije Mame:

  • Pet še vedno mladih mamic, ki išče ravnotežje med družino in kariero, si privošči sproščen večer, brez otrok. Skozi poplavo "ženskega čveka" spoznamo njihove poglede na vzgojo, kariero, zdravo prehrano, moške in seks ter izvemo kakšno dobro čuvano skrivnost. Sočutne in skrbne, sproščene in odkrite, divje, jezne in razuzdane nam brez dlake na jeziku nalijejo čistega vina, ki bo spremenil marsikateri pogled na materinstvo.

Premiera: 18.10. 2014 ob 20. uri

Ponovitve v oktobru: 19. 10., 26. 10. ob 20. uri

Premiero bo pospremila fotografska razstava One arhitektke in fotografinje Marine Peran Lekič, ki nas v času, ko je človek vsak dan soočen z grobostjo, egoizmom in odtujenostjo, s "svojimi" materami in hčerami popelje skozi pričakovanja in bojazni, svobodo in pogum, podobnost in različnost, potrpljenje in zaupanje, sproščenost in razumevanje v svet moči, upanja in ljubezni.