Se še spomniš, kako si ti praznovala svoj 18. rojstni dan?

Se še spomniš svojega vstopa v polnoletnost? Marsikdo si praznovaje svojega 18. rojstnega dne, ki je zagotovo ena od večjih življenjskih prelomnic, zapomni za vedno. V naslednjih dneh bodo to pomembno prelomnico obeležili tudi v Europarku Maribor. Ob praznovanju pripravljajo pestro dogajanje v družbi znanih Slovencev, polno zabave in prijetnih doživetij.

17. 8. 2018 | Promocijsko sporočilo

Lagani ritmi Challeta Salleta

V soboto, 18. avgusta, od 20. ure dalje se boš s prijateljicami lahko zabavala na že tradicionalnem rojstnodnevnem koncertu na Trgu Leona Štuklja, ki ga bo povezoval simpatični Štajerec in voditelj Marko Potrč. Obiskovalce bo najprej razvnel priljubljeni slovenski raper Challe Salle, ki zagotovo v teh poletnih dneh ne bo pozabil na svoje lagane ritme »Pejva na kavo, uzem si ga lagano, uzem si ga lagano …«.

 

 Challe Salle bo občinstvo nedvomno dobro pripravil za nadaljevanje glasbene ekstaze. Na oder mariborskega nakupovalnega središča se namreč vrača svetovno znana vokalna zasedba Perpetuum Jazzile. Že slišiš ritme »Afrike« ali ti v glavi celo odzvanjajo znani takti Golice, ki jo znajo člani skupine izvrstno odpeti? Tudi njihovo povabilo na Europarkov koncert leta je unikatno in s tem le potrjujejo, da jim novih idej ne manjka. Mogoče nas s kakšno novostjo presenetijo prav v Mariboru.

 

Zabava tudi za najmlajše

Kljub temu da jih do 18. rojstnega dne loči še kar nekaj let, v Europarku niso pozabili niti na najmlajše. Če imaš doma enega, dva ali več nadobudnežev, jih pripelji v mariborsko nakupovalno središče v petek, 24. avgusta. Ob 18. uri jih bodo na osrednjem prireditvenem prostoru v svet čarovnij popeljali trije veliki čarodeji Magic Wladimir, čarovnik Grega in Sam Sebastian. Ti pa lahko med tem v dobri družbi uživaš v izvrstni kavi v enem od lokalov v mariborskem nakupovalnem središču ali se celo odpraviš na kratko nakupovalno popotovanje.

 

Pika na i za razburljivih osemnajst

Za finale proslavljanja bo v soboto, 25. avgusta, v Europarku poskrbela slastna torta velikanka, s katero se boš lahko posladkala ob zvokih melodij Poskočnih muzikantov. Razveseljevali bodo tudi rojstnodnevni popusti – večina prodajaln te bo razvajala s popusti v višini 18 %. Imaš že v mislih, kateri nov kos oblačila bi te lahko prijetno grel v prihajajočih jesenskih dneh?