Se kmalu poročiš? Ne spreglej sejemske sezone v Celju

Sejemska sezona v Celju se bo letos začela 13. marca, in sicer s tremi spomladanskimi sejmi FLORA, POROKA in ALTERMED. V treh dneh se bo na sejmišču predstavilo 426 razstavljavcev iz 12 držav.

Se kmalu poročiš? Ne spreglej sejemske sezone v Celju (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2015

Sejem POROKA ...

... v sejemski dvorani L1 prinaša top poročne trende, vrhunske kreacije na modni pisti, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popolni poročni dan.

Na sejmu bo že peto leto zapored velika promocijska razstava poročnih šopkov, s katero želita Celjski sejem in Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS promovirati slovenske cvetličarne in njihovo kreativnost. Med novostmi pa bodo letos modna revija Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko, Šolski center Celje, kjer bodo dijaki predstavili lastne poročne kreacije.

Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje pa pripravlja predstavitev Slovenska poroka 2015, ki bo izvedena kot praktični prikaz od predporočnega vzdušja, kaj se vidi, vonja in okuša na poroki do prestavitve vloge cvetličarja pri poroki.

V nedeljo se bo zgodila modna revija trendovskih poročnih oblek razstavljavcev s priznanimi slovenskimi modeli ter predstavitev sanjskih poročnih frizur na dogodku Sanjski frizer, ki ga Celjski sejem pripravlja v sodelovanju z Haircenter Celje.

Strokovnjaki Sekcije zlatarjev in draguljarjev OZS bodo na sejmu razkrili, kako izbirati pravi poročni prstan. V soboto in nedeljo pa bo na sejmu še veliko nagradno žrebanje s praktičnimi nagradami razstavljavcev.

Če se boš kmalu poročila, ne spreglej nove številke Cosma, v katerem te čaka čudovita poročna priloga s čisto pravim poročnim planerjem!

Cosmo

Sejem FLORA

... bo v sejemski dvorani L. Razstavljavci napovedujejo ugodne nakupe najboljših semen, sadik in zelišč, sadnega in okrasnega drevja, izbirati bo mogoče med trajnicami in enoletnicami, eko sadikami zelenjave in eko dišavnicami. V ospredju razstavnega programa je samooskrba in domača pridelava.

Bogato razstavno ponudbo, ki prinaša tudi opremo za vrtnarjenje in vrtno mehanizacijo, bodo dopolnjevale še aktualne delavnice, predavanja in svetovanja za strokovno javnost in ljubitelje. Med drugim se bodo lahko obiskovalci podučili kako zasnovati samooskrbni zelenjavni vrt, kako se lotiti obrezovanja sadnega drevja in jagodičevja, kako se lotiti pridelave geografsko zaščitena čebule Ptujski lük, katera semena bodo prinesla najbolj bogat in zdrav pridelek ...

Sejem ALTERMED ...

... bo letos v večji sejemski dvorani K. Sejem prinaša zdravo kuhanje in zdravilne tehnike, zelišča, začimbe in superživila, delavnice v živo z največjimi mojstri zdravega življenja. Letos bo posebna pozornost namenjena razpravi o vsestranski uporabnosti konoplje ter predvsem demistifikaciji njene uporabe v medicinske namene.

Vsa predavanja in trije oz. štirje sejmi čez vikend za ceno ene vstopnice

Sejemski trojček bo mogoče vse tri dni obiskati med 9.00 in 18.00 uro, za spodbuditev obiska prvi sejemski dan, pa so v Celjskem sejmu pripravili še posebno akcijo 2 + 1 vstopnica gratis.

Pri nakupu dveh vstopnic za odrasle prvi sejemski dan (13.3.), tretjo vstopnico podarijo.

Akcija velja ob sočasnem vstopu treh oseb. Odrasli obiskovalci sejmov bodo sicer za dnevno vstopnico odšteli 6,50 EUR, upokojenci, šolarji in študenti pa 5,00 EUR.

Pred obiskom si na spletni strani www.ce-sejem.si oglej natančen program dnevnega dogajanja na sejmišču.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri