Saška Lendero ponosno razkazuje svoje brke!

Splet in socialna omrežja so preplavile najnovejše fotografije znane slovenske estradnice, Saške Lendero. Tokrat ni šlo za njeno novo skladbo, pa tudi ne kakšen vroč in žgečkljiv trač, temveč za Sašo Lendero ... z brki ;)

18. 9. 2012

In Saška še zdaleč ni edina!

Iris Mulej, Nuša Derenda in Tanja Žagar je le nekaj znanih imen, pri katerih smo opazili isti fenomen.

Že veš o čem govorimo?

Dobrodelna akcija Brki za šolarje!

Brki za šolarje, je dobrodelna akcija, v kateri Karitas in Moja Košarica zbirata sredstva za pomoč socialno ogroženim osnovnošolskim otrokom, pri nakupu šolskih potrebščin ter zbiranju sredstev za šolske ekskurzije in ostalo pomoč, ki jo otroci potrebujejo.

Akcija je vseslovenska in spodbuja mlade, da dobrodelno sodelujejo na svež in mladosten način. V akciji tako lahko sodeluješ tudi ti in sicer na naslednje možne načine:

  • na spletni strani www.brkizasolarje.si si lahko izbereš donacijo v vrednosti 5, 10 ali 15 € in za to prejmeš darilo s tvojo sliko. Če daruješ 5 € boš prejela razglednico izbrane slike, če daruješ 10€ dobiš šalico, če daruješ 15 € pa prejmeš majčko. Vsakdo lahko naroči katerokoli sliko (lahko si torej izbereš svojo, lahko sliko znane osebnosti ali pa kar sliko z logotipom akcije).

Cilj akcije je zbrati 1000 fotografij z brki in poleg zbiranja sredstev spodbuditi mlade k dobrodelnosti.

Vabljeni si skratka, da se slikaš z brki tudi ti in tako podpreš to hvalevredno vseslovensko dobrodelno akcijo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri