S.A.R.S. razprodaja svoje koncerte kot za stavo

Po Zagrebu in Sofiji je na vrsti že Maribor! Srbska atrakcija S.A.R.S. prihaja v Maribor, kjer so že razprodali svoj prvi koncert, zato te na tem mestu obveščamo, da bo zaradi velikega zanimanja še en, dodaten koncert v Mariboru.

23. 4. 2014

Sveže amputirana roka Satrianija ali krajše S.A.R.S. je band, ki prihaja iz Beograda in je bil ustanovljen pred slabim desetletjem, v tem  času pa so predstavili že štiri izdaje in od »Budjav lebac« dalje tudi ničkoliko hitov.

Glasba skupine S.A.R.S. je svojevrstna kombinacija pop, rock, reggae, hip-hop in blues glasbe, ki se odlično prepleta z elementi tradicionalne srbske folk glasbe. Njihov najprepoznavnejši hit »Budjav lebac« jih je ponesel med zvezde na področju Balkana, kjer tudi redno koncertirajo in polnijo tako klube kot dvorane, na festivalih pa so že prava atrakcija.

S.A.R.S. bomo imeli pri nas priložnost ponovno videti na koncertnih odrih ta konec tedna.

V petek najprej v Ajdovščini, Bar Hiša Mladih ob  22.00, v soboto pa so že teden dni pred nastopom razprodali klub Satchmo v Mariboru. Zaradi velikega zanimanja v Mariboru je tako potrjen dodaten datum za nedeljo, 27.4.2014, tokrat točno ob 20.15, vstopnice pa so v predprodaji že na voljo na blagajni kluba.

Srbska rock zasedba tudi sicer brez težav razprodaja klube po celotnem Balkanu, nedavno so v rekordnem času dvakrat zapored razprodali vstopnice za koncert v Tvornici kulture v Zagrebu (tam so potem imeli kar tri koncerte), podobno se je prejšnji teden zgodilo v Sofiji, na  vrsti je očitno tudi Maribor. Ves ta čas pa se, kot se za popularno rock  skupino na balkanu spodobi, pojavljajo kot gosti na večjih dvoranskih koncertih skupine Dubioza Kolektiv po nekdanji Jugoslaviji. Za jesen pa so že napovedali svoj samostojni koncert v Domu sportova v Zagrebu.

Ob priložnosti smo s strani skupine izvedeli:

  • »Po večih razprodanih koncertih v Zagrebu in Sofiji se je virus S.A.R.S. razširil tudi na Slovenijo. V veliko zadovoljstvo nam je, da je Maribor naslednje mesto, ki sledi naši zgodbi. Vsekakor pričakujemo da se bo ta trend nadaljeval in razširil na celotno regijo.«

Vidimo se torej ta vikend na treh nepozabnih nastopih S.A.R.S., ki pa se bodo v Slovenijo kmalu vračali na večje pomladne in festivalske prireditve.

Psssst, aktualen album download tukaj.