S.A.R.S. bodo novo izdajo predstavili v ljubljanskem Klubu K4

Kuća časti je nova izdaja priljubljene srbske skupine, ki so album brezplačno ponudili na spletu!

2. 5. 2013

Priljubljena srbska skupina S.A.R.S. se bo v okviru nove krajše turneje ob izidu novega albuma Kuća časti v četrtek, 16. maja 2013 ob 22.00 uri prvič predstavila v legendarnem ljubljanskem Klubu K4, kamor se z njimi ponovno vrača tudi kvalitetna rock glasba.

Glasba skupina S.A.R.S. je svojevrstna kombinacija pop, rock, reggae, hip-hop in blues glasbe, ki se odlično prepleta z elementi tradicionalne srbske folk glasbe.

Njihov najprepoznavnejši hit 'Budjav lebac' jih je ponesel med zvezde na področju balkana. S.A.R.S. so tako po treh izdajah ena izmed najbolj popularnih rock skupin na področju nekdanje skupne države. Da je temu res tako potrjujejo vedno dobro obiskani koncertni nastopi, medtem ko so na festivalih že prava atrakcija. V tem času so posneli enajst videospotov, od katerih jih je kar šest preseglo več kot milijon ogledov na Youtube-u.

Poleg tega so spomladi leta 2013, tik pred izidom tretjega albuma, v Beogradu prejeli nagrado MTV Double Platinum Awards za spot Perspektiva, ki se je leta 2012 na MTV-ju predvajal več kot 800-krat.

Na albumu Kuća časti je 11 novih pesmi, med njimi tudi Mir u svetu in Bojana, ki so jo člani skupine S.A.R.S. ustvarili v sodelovanju s črnogorsko zasedba Who see.

Na albumu se poleg njih pojavijo tudi drugi zanimivi gosti, med njimi so to Dialup Lama iz skupine Bolesna Štenad, Shamso69 iz hrvaške skupine Brkovi ter Saša iz TBF. Za miks albuma so poskrbeli v studiu Po-drum. Prejšnji album skupine S.A.R.S. z naslovom 'Perspektiva' je bil ekskluzivno na vseh treh regionalnih spletnih straneh prenesen več kot 75.000-krat. To je rekord, ki bi ga Beograjčani z novim albumom utegnili ponoviti, saj je bil do danes prenesen že preko 50.000-krat.

Album si še vedno lahko brezplačno pretočiš iz www.sarsbend.com

Več o promociji tudi na: Klub K4: www.klubk4.org