Sanjska ona-on.com poroka 2018: Glasuj za svoj najljubši par!

Iščemo par, ki bo naslednje leto dahnil »da« na že četrti Sanjski ona-on.com poroki!

8. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Vsako leto nas je več! Si vedela, da se vsako leto na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com spozna okoli 1.000 parov? Med njimi je tudi 14 parov, ki so nam na letošnjem natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com zaupali, kako so se njihove ljubezenske zgodbe s pomočjo ona-on.com pričele.
Zdaj je čas, da njihove zgodbe prebereš tudi ti in glasuješ za svojega favorita ter s tem svojemu najljubšemu paru pomagaš do Sanjske ona-on.com poroke! Med vsemi, ki boste glasovali, bomo izžrebali nagrajence, ki prejmejo lepe nagrade. GLASUJ za svojega favorita!

Poišči ljubezen na ona-on tudi ti!

Še nisi v dvoje? In si tega želiš? Čas je, da usodo vzameš v svoje roke, tako kot so to storili ona-on pari. Za lažji začetek ti podarjamo BREZPLAČNI PREIZKUS ona-on.com. Morda pa bomo naslednje leto slišali prav tvojo ljubezensko zgodbo!

     Še iščeš ljubezen? Poišči jo na ona-on.com – BREZPLAČNO PREIZKUSI.
                  Že na ona-on? Izkoristi popust na vse članarine!

4 razlogi, zakaj moraš priti na Največji spoznavni piknik 5!

  1. Če ti bolj kot spletno spoznavanje, leži spoznavanje v živo, bo piknik idealna priložnost, da nekoga spoznaš. Za lažje spoznavanje bo poskrbljeno s spoznavnimi igrami, kot sta Spoznavalnica in Hitri zmenki, poleg tega bodo ves dan po zraku švigale ljubezenske puščice kupida Ljuba.
  2. Lahko se boš športno udejstvovala. In pokazala svoj tekmovalni duh, saj boš lahko na pikniku merila moči pri badmintonu, odbojki in nogometu. Pa še kje drugje bo morala priti tvoja tekmovalnost na plan – recimo pri nagradnih igrah.
  3. Na pikniku ne bo manjkalo dobre hrane, osvežilne pijače in seveda odlične družbe. V tej družbi boš lahko poiskala soplesalca, ki te bo zavrtel na ritme zabavne glasbe, za katero bodo skrbeli Ansambel Lun'ca in DJ Poteccini.
  4. Od ona-on parov boš lahko v živo dobila nasvet, kako se uspešno lotiti spletnega spoznavanja, saj bomo zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com razglasili prav tam!
    Smo te prepričali? Potem se enostavno moraš udeležiti že petega Največjega spoznavnega piknika. Se vidimo 18. junija ob 13. uri v centru Harmonija Mengeš!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri