Sanjaš o kavnem aparatu? Preveri ta prihranek!

Priznajmo si – ni boljšega kot začeti dan s pravo mero sveže jutranje kave. Na tvojo srečo smo ujeli izjemno priložnost za nakup domačega kavnega aparata. Prihranek pri nakupu v spletni trgovini Shoppster.si te bo zagotovo navdušil … 

Sanjaš o kavnem aparatu? Preveri ta prihranek! (foto: Shoppster) Shoppster
3. 10. 2022 | Promocijsko sporočilo

Zjutraj pravi vtis naredi že svež vonj hitro mletih zrn, prvi požirki kave pa so ključni za vse izzive, ki so se za ta dan zbrali na našem natrpanem urniku. Pravi razcvet doživlja uporaba domačih kavnih aparatov, za katere pa je potrebno odšteti zajeten kupček družinskega proračuna. 

Na preži za akcijskimi ponudbami smo na tvojo srečo naleteli na MEGS ponudbo na Shoppster, ki ponuja tudi izjemne prihranek pri nakupu kavnega aparata. MEGA ponudba omogoča prihranke tudi do 50 %.  

Najboljša jutranja kava zdaj le klik stran 

Kavni aparat Krups skrbi, da vam bo za srkanje vaše najljubše jutranje kave ostala še kakšna zlata vredna minuta več, saj bo za svežo kavo potreben zgolj en klik. Med pripravo kave si boste zlahka pripravili zajtrk, obuli čevlje ali pa si zgolj vzeli trenutek zase. Dodano vrednost zagotovo ustvarja funkcija AutoClean, ki bo po vsaki pripravi napitka samodejno očistila aparat med tem ko boste vi že tekli po prvih jutranjih opravkih. 

Shoppster

Dodatna doza energije za jesen

Pravi Ristretto, espresso, dolga kava, ameriška, cappuccino, latte macchiatto, café latte – katerokoli od teh si sedaj lahko privoščite kar na domačem vrtu ob lovljenju jesenskih sončnih žarkov. Na preprost način si za popoldansko dozo energije nastavite jakost kave ali količino porabljene vode in si s tem zagotovite, da vaš spanec ne bo trpel posledic.

Za vse sladkosnede aparat omogoča pripravo tiste prave vroče čokolade, ki skupaj s smetano in udobjem domačega kavča omogoča popoln jesenski večer. V kombinaciji z dobro knjigo ali najljubšo epizodo Prijateljev si boste želeli, da ga ne bi bilo nikoli konec.

S »Smart connect« do najugodnejše ponudbe

Za naročnike telekomunikacijskega operaterja Telemach so v spletni trgovini Shoppster.si pripravili prav posebne ugodnosti. Shoppster Smart je program zvestobe, ki omogoča nakup po posebnih cenah in s posebnimi ugodnostmi. Z registracijo v program zvestobe ste vsi Telemachovi naročniki samodejno vključeni v Shoppster Smart Connect, ki omogoča možnost nakupa izdelkov na kar 24 obrokov brez obresti.