S temi kostumi boš ta Halloween BLESTELA!

Samo zate smo našli enostavne Halloween kostume, ki jih lahko najdeš kar v svoji omari!

S temi kostumi boš ta Halloween BLESTELA! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2018

Noč čarovnic se hitro bliža in tudi letos poskrbi, da boš na strašljivih zabavah izstopala!

Pripravili smo izbor top kostumov, ki jih lahko potegneš kar iz svoje omare:

Harley Quinn

Priljubljen lik filma Odred odpisanih (Suicide Squad) je ena bolj drznih idej za letošnji Halloween. Ker so pred kratkim dali zeleno luč tudi seriji, ki se bo osredotočila na njeno življenjsko zgodbo, Harley ostaja med top izbirami letošnjega leta in zanimanje zanjo nikakor ne poneha.

Če najdeš v omari navadno belo majico, kakšne stare kavbojke in mrežaste nogavice ter imaš vsaj malo spretne prste za risanje/barvanje, bo tak kostum zate sila enostaven.

Mumija

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Marks (@caitmarks) on

Mumija z ubijalskim make-upom? Zakaj pa ne! Za strašljivo egipčansko masko ne potrebuješ veliko, samo bela oblačila, obveze, ki jih najdeš v prvi pomoči ali najbližji lekarni in najdaljše trepalnice, kar jih premorejo naše drogerije.

Krepko poudari oči in ustnice, za še boljši učinek pa si omisli par belih leč. Nedvomno te nihče ne bo pozabil še nekaj dni po noči čarovnic.

Klovn iz filma "It"

Če hočeš do konca prestrašiti svoje prijatelje, potem ti predlagamo zgornji kostum. Grozljiv klovn Pennywise iz noro popularne grozljivke It, ki nam še danes ne pusti spati, je letos zelo iskana maska.

Uporabi vse svoje umetniške sposobnosti, pobrskaj po omari in sama ustvari ta preprost, a strašljiv izgled.

Ubijalska Barbie

Če želiš kak klasičen lik spremeniti v Halloween lik, je Barbie idealna. Krvavo različico te priljubljene lutke ustvariš sila enostavno. Top najdeš v Zari ali H&M, črne čevlje imaš doma. Zagotovo se kje v tvoji omari najdejo tudi črne hlače in verižica.

Umetno kri lahko kupiš v drogeriji ali pa preprosto uporabiš veliko rdeče šminke. Za gumijasto različico noža pa je pravilen naslov kak otroški center. Preprosta maska, ki tudi odlično izgleda.

Sreda Addams

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@palerose_beauty) on

Zagotovo poznaš majhno punčko iz ekscentrične družine Addams! Tudi Sreda je preprost kostum, ki ne zahteva veliko, a izgleda odlično. Vse, kar boš potrebovala, sta črna tunika in bela srajca. Zraven lahko oblečeš črne hlačne nogavice in visoke petke.

Obraz močno naliči in si spleti dve kiti. Če morda najdeš kje kakšno staro punčko, jo prav tako uporabi pri svojem kostumu, saj Sreda nikamor ni šla brez svoje.

Noč čarovnic je odlična priložnost za ustvarjanje norih izgledov in igranje s strašljivimi maskami. Ne boj se biti drzna, saj ni boljše noči za to, kot je Halloween.

Napisala: Nina Skok

Preberi še: To je Slovenka, ki nas je navdušila s svojimi veščinami (zelo realističnega) ličenja!

Priporočamo tudi: Če boš upoštevala TO pravilo, boš čevlje in torbico kombinirala kot stilistka!