S tehnologijo IPL pričakuj več in brezskrbno izberi kateri koli poletni outfit

Čeprav je zunaj že precej toplo, imaš še vedno dovolj časa, da svoje telo pripraviš na prvi obisk plaže ali planinarjenje v kratkih hlačah.

S tehnologijo IPL pričakuj več in brezskrbno izberi kateri koli poletni outfit (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
19. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Najpomembnejša stvar, na katero je potrebno v tem letnem času pomisliti, je gladka in mehka koža, saj dlake niso dobrodošle pri nobenem poletnem outfitu, ki je do zdaj potrpežljivo čakal v omari. Čeprav si bila morda dolgo zvesta določeni metodi odstranjevanja dlačic, smo prepričani, da si pri vsaki odkrila pomanjkljivosti – od bolečin, razdraženosti, vraščenih dlačic in pordelosti pa do kratkoročnih rezultatov.

Če britvice menjuješ v skladu s priporočili, boš ugotovila, da si v svojem življenju porabila precejšnjo vsoto za postopek, katerega rezultati trajajo samo dan do dva. Dolgoročna naložba v kakovosten način odstranjevanja dlačic se vedno najbolj splača in s Philips Lumeo IPL serije 9000 lahko pričakuješ več kot samo postopek odstranjevanja dlačic, saj zagotavlja neboleče, varno in enostavno odstranjevaje dlačic s celega telesa, in to v udobju tvojega doma.

Čas je za VSE obleke 

Se spomniš tistega občutka, ko prvič po koncu zime oblečeš obleko ali skočiš v kratke hlače, ki malce razgalijo tvoje noge? To je zagotovo prvi znak, da je zima davna preteklost. Približuje se toplejše vreme, čas, ko bomo spet posončili svojo kožo, in dogodki z vzdušjem, ki ga vsi obožujemo – takšnim polnim zabave! Prav zato je izjemno pomembno, da iz omare povlečeš najboljše obleke, torbe in modne dodatke ter se odpraviš ven – to si zaslužiš. 

Pazi na svojo kožo

Spomladansko sonce je lahko pogosto nevarnejše od poletnega, saj nanj preprosto nismo pripravljeni. Ker bodo dnevi, ki se približujejo, vse daljši in bomo veliko časa preživeli na prostem, je pomembno vedno imeti pri roki kremo z zaščitnim faktorjem. Naj te spomnimo, da lahko uporabiš epilacijo IPL vse leto, moraš pa poleti upoštevati priporočila za izpostavljanje soncu ali uporabo solarija (odvisno od naprave). Univerzalni nasvet je, da Lumee ne uporabiš 24 ur pred sončenjem in 48 ur po njem ter obvezno zaščitiš svojo kožo, izpostavljeno soncu, s SPF-zaščito, saj si koža zapomni prav vse! 

S Philipsovo Lumeo lahko pričakuješ več

Revolucionarna Philips Lumea IPL serije 9000 je razvita v sodelovanju z dermatologi in je povsem varna in enostavna za uporabo, zato je postala nepogrešljiv dodatek v vsaki ženski kopalnici. Zasnovana je tako, da razume tvojo kožo, in z inovativno tehnologijo SenseIQ tvojo kožo hkrati tudi neguje.

Senzor SmartSkin namreč zazna ton kože in uporabi najprimernejši nastavek luči za prepoznan odtenek, medtem ko naprava nežno deluje tudi na najobčutljivejših predelih. Philips Lumea je programirana na 450.000 osvetlitev, kar je ekvivalent za 39 let njene uporabe, s 4 pametnimi nastavki pa je naprava prav tako povsem prilagojena za optimalno uporabo na vseh delih telesa: obrazu, predelu pazduh, bikini predelu in nogah.

Dovolj je bilo kompromisov – želimo, da je naša koža vedno pripravljena in gladka in lahko brez težav obiščemo plažo, zamenjamo hlače za obleko ali celo spakiramo torbo za pobeg ob koncu tedna, ne da bi nam bilo treba razmišljati o dlakah. Na britvice, epilatorje, depilacijo in vse druge boleče metode lahko pozabiš. Naj tvoja koža diha tako kot ti. Philips Lumea IPL serije 9000 omogoča enostavno odstranjevanje dlačic s celega telesa, s katerim lahko gladkost, značilno za postopke v salonih, dosežeš v udobju svojega doma.

Poleg tega aplikacija Lumea IPL zagotavlja stalno podporo in po meri prilagojeno izvajanje tretmaja. Philips Lumea prepozna potrebe tvoje kože, ji prilagodi tretma in jo pri tem še neguje. Rezultat je dolgotrajno gladka in mehka koža. Lumea je prva izbira žensk v svetu, ki želijo svoji koži zagotoviti najboljše. Zdaj si pripravljena na vse poletne avanture – samo odpraviti se moraš. Več o napravi lahko izveš tukaj