S svojo fotografijo okrasi smrečico in pomagaj otrokom!

Da vsem otrokom na tem svetu - tudi v Sloveniji - ni ravno postlano z rožicami, zagotovo ni več nobena skrivnost, prav tako pa ti že nekaj časa verjetno ni nobena neznanka dobrodelni projekt Botrstva, ki si njih stisko prizadeva kar se da zmanjšati.

10. 1. 2014

Tokrat se je na poziv za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin odzval tudi zavod Zavarovalnice Triglav, ki je na spletu že v decembru postavil virtualno praznično smrečico in pozval spletne uporabnike (torej tudi tebe), da jo okrasijo s svojo fotografijo.

Vsako fotografijo, ki jo bodo naložili uporabniki, bodo v Zavarovalnici Triglav prispevali 3 evre za projekt Botrstva. Njihov cilj, da bi s 5000 zbranimi okraski (torej naloženimi fotografijami) zbrali in projektu Botrstvo podarili 15.000 evrov pa lahko še vedno pomagaš uresničiti.

Pozivamo te, da si vzameš trenutek svojega časa, in:

  • s pomočjo facebooka, twitterja, google + ali klasičnega maila pošlješ e-voščilnico, saj za pošiljanje lepih želja ni nikoli prepozno ali prezgodaj, a kar je v danem primeru še bolj pomembno: voščilnica je hkrati tudi poziv prejemniku, da sodeluje v dobrodelni virtualni krasitvi,
  • in seveda pokukaš na praznično smrečico, koliko dobrotnikov je že doniralo svojo fotografijo (kjer boš med drugim videla, da uporabniki niso pošiljali samo svojih portretov, ampak fotografije z nadvse raznolikimi motivi) ;)

Podari trenutek - za dobro stvar gre, za Botrstvo gre.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri