S project in Steklarna Hrastnik pripravljata Speak Valentinovo akcijo

Si vedela, da je Speak je prvi slovenski kozarec, ki je svojo predstavitev doživel v londonski restavraciji Fifteen, kjer domuje istoimenski program usposabljanja, ki deluje pod okriljem Fundacije Better Food Jamie Oliver?

6. 2. 2013

Zakaj prav tam?

S project izvaja S kuharsko akademYo – avtorski izobraževalni model, katerega namen je mlade med 18. in 25. letom usposobiti za pomočnike kuharja, jim pomagati pri osebni rasti ter povečati njihove zaposlitvene možnosti ob zaključku šestmesečnega programa. Enake vrednote in cilje zasleduje program Fifteen.

Ker je S project projekt socialnega podjetništva, sredstva za financiranje S kuharske akademYe ustvarja skupaj s partnerji. In prav Speak je prvi korak socialnega podjetja, ki dobiček, ustvarjen s prodajo kozarcev Speak, usmerja v S kuharsko akademYo. Za izobraževanje enega udeleženca S kuharske akademYe, je potrebno prodati 7.162 kozarcev Speak.

V začetku februarja se je pričela že druga generacija S kuharske akademYe s kar 12 udeleženci.

Z nakupom kozarcev Speak lahko mladim pomagamo prav vsi!

Tvoja lepa gesta za dan zaljubljenih je lahko tudi priložnost, da podpreš S kuharsko akademYo, ki mladim omogoča doseči preproste sanje.

Speak Valentinova akcija

Preseneti svojega Valentina! Ob naročilu darilnega paketa Speak oddaj svoje ljubezensko sporočilo, tvoja ljubljena oseba pa bo na Valentinovo prejela čudovito darilo s tvojim sporočilom.

Speak Up!

Pomagajmo mladim v S kuharski akademYi.

Več o kozarcu Speak: www.doyouspeak.org

Več o S project: www.sproject.org in Facebook strani S project

Več o S kuharski akademYi