Roman Brcar predstavlja prvenec Moje življenje brez nje

Je morda ob koncu vajinega razmerja ON hladen in neobčutljiv, vendar sama nikakor ne moreš uganiti, kaj se plete v njegovi glavi. O čem razmišlja? Koliko paketov robčkov je izpraznil?

Roman Brcar predstavlja prvenec Moje življenje brez nje (foto: promocijsko gradivo avtorja knjige) promocijsko gradivo avtorja knjige
29. 4. 2015

Odgovore najdeš v prvencu Romana Brcarja z naslovom Moje življenje brez nje, v kateri opisuje svojo razvezo in spopadanje z ločitvijo.

Knjiga je namenjena predvsem tistim, ki doživljajo podobno življenjsko izkušnjo, poleg tega pa želi ljudi opogumiti, da spregovorijo o svoji izkušnji.

Ideja za knjigo je nastala potem, ko je Roman v knjižnicah in knjigarnah iskal literaturo, ki bi o tej temi govorila iz osebnih izkušenj, pa je ni našel.

Odlomek iz knjige za pokušino

"'Zapustila te bom!' Še danes odmevajo te besede v mojih ušesih. Ko sem jih prvič slišal, se nisem mogoče niti dobro zavedal, kaj te besede v resnici pomenijo. V prvem trenutku se je vsul na mene plaz vprašanj, na katera nisem poznal odgovora. Največja neznanka pri vsem pa je bila: zakaj? ...knjiga

Moj načrt se mi mora uresničiti! Moja žena je hitro ugotovila, da so bila moja dejanja dejanja obupanca. Moje besede hitro izgovorjene, v naglici, ki je kazala veliko živčnost in napetost. Moji predlogi vedno bolj predrzni in vedno manj sprejemljivi zanjo. Vas zanima, kaj se je zgodilo?

Odgovor je enostaven: čedalje bolj sem jo odrival od sebe. Njo, ki sem jo imel rad, sem od sebe vedno bolj oddaljeval. Ali ni dovolj, da je že sama sklenila, da me zapušča? Ne, še sam sem pripomogel k temu, da je bila v njenih očeh odločitev prava. Toda, kaj je privedlo da tega, da mi je rekla: 'Roman, zapustila te bom!'?"

Odgovor izveš v knjigi, ki jo lahko naročiš prek spletnega naslova romanbrcar.si/narocilo-knjige.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri